Ynt: astral seyahat sırasinda yaşanan sorunlar Öncelikle bana hakli olarak astral seyahate cok vakit ayirmamamı soylemiştiniz atakan bey ama benim zaten var olan bir uyku problemim oldugu için uyumak istedigim zaman hazırlıklara başlıyorum hem istedigim zaman uyuyabiliyorum artık hem de eğlenmiş oluyorum
konuya gelecek olursak artik bilinçli olarak yani uykuya dalmadan once seyahat yapabiliyorum dunde aynen oyle oldu ve eski deneyimlerimden daha uzun oldu ve gene cok keyifli idi ancak sorunum istedigim yone hareket edemiyorum mesela dun duvardan gecip apartmandan çıkmaya calıştım olmadı tekrar denedim gene olmadı sonra zorlamayı bıraktım ve sınırlı alanımda yani odam koridor ve yantaraftaki odada dolanmaya başladım,esasen hakimiyet kuramiyorum sanki gidecegim yerler onceden belirli gibi ben karar veremiyorum gibi
Sorum ise kontrolu nasil ele alabilirim nasil istedigim yerlerde dolaşabilirim.bu arada uykuya dalmadan bilinçli seyahat yapmanın sırrı telkine, otohipnoza daha cok onem verip, vucuttaki dalgaları daha fazla hissetmeye calisip; nefes teknikleri ve meditasyonu arka plana atmak oldugunu keşfettim bilmem katılırmısınız? teşekkürler.. |