Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2008, 05:37 AM   #54 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

İki gündür eft ile ilgili araştıma yapıyorum.Mürüvvet Muratın kitabını aldım okuyorum .İnşallah banada faydası olur.intrnete gezerken çeşitli şeylerle karşılaştım ilginçti .internet hayatıma girdiğinden beri çok şey öğrendim bir çok konu hakkında araştırma yaptım .Defterime yazılar yazdım siteye yazılarım oldu.En önemlisi günlük tutmam oldu daha öncede denemiştim ama sabah kalktım kahvaltı yaptım falan filan günlük rutinleri yazdığım için vazgeçmiştim.İnsanın içini dökmesi geri dönüp tekrar bakması kendisi ileyüzleşmek gibi oluyor.Secret kitabındaki sorunların üstünü örtmek sorun olan hiç birşeyi bazen sorun olmaktan çıkarmıyor.Ancak secret'la birlikte eft ,nlp gibi tekniklerde uygulanmalı.Sorunları çözüp olumlamalarla hayatımızı en iyi şekilde yaşamaya çalışmalıyız.Yaşam kalitesi çok önemli bir konu eniyi engüzeli yaşama şansımızı neden kulanmayalım.Bizim nesil çok karambole geldik diye düşünüyorum .Ben çocuklarımı bile planlayarak yapmadım.Halbuki insan hayatı nekadar önemli .Hayat anne karnında başlıyor.Anne nekadar bilinçli ise çocuğa verebilceğinin ne olduğunu bilerek onu karnında eğitmeye başlıyor.Doğduktan sonra yapılan her hareketimiz onun ilerki hayatına çok büyük etkileri oluyor.Yapılan yanlışların derin izleri oluyor.Yaşama kaliteli bireyler hazırlamak için hazırolmadan dünyaya çocuk getirmemeliyiz.Önce kendimizi sonrada çocuklarımızı iyi yetiştirmeliyiz.Anne babalar lütfen kendiniz ve aile içi hayatınız hazır olmadan sırf ben istiyorum oldu diyerek çocuk doğurmayın.Evlilik hayatınızdaki sorunlarınızın kurtarıcısı olarak çocuk yapmayın hiç bir çocuk biten bir evliliği kurtaramaz sadece erteler.Hayat daima insana tecrübeler yaşatır ,yaşanmışlardan ders alabilmek ve ugulaya bilmekinsan için bir kolaylıktır.Ama hep yaptığımız şey kendi tecrübelerimiziedinmektir.Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler ya.Kafam çok dolu ,bu gün anneme gitim geldikten sonra eft yaptım .Bakın fadası olduki ancak aklıma geldi.Deneyelim bakalım ne olcak?