Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2008, 10:41 AM   #6 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: selam arkadaşlar

Biz teşekkür ederiz İnci hn paylaştığınız için.Telkinlerden fayda gören ancak forumda yazmayan o kadar çok üyemiz var ki...Bu gibi yorumlar gerek beni gerekse sitemizin daha iyi olması için çalışan arkadaşlarımızı gerekse ilk kez katilip tereddütte kalan üyelerimizi motive ediyor...

Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar
sizlerle paylaşmak istediğim geleceğe yönelik umutlarım... sosyal fobinin yaşantımı altüst ediyor olması beni hiçbir zaman çözüm arayışlarından vazgeçirtmedi.yaşlaşık on yıldır yaşadığım bir sorun sf.gittiğim doktorlar,aldığım ilaçlar, terapiler sf ile başetmeme yetmedi.elbette faydası oldu ama beteri gitti eseri kaldı.sürekli ilaç kullanmam gerekiyor.tesadüfen girdiğim bu site beni oldukça şaşıttı ve mutlu etti .çünkü benim için bir umut.bugün ego güven güçlendirici telkin dinlemeye başladım.5 saattir dinliyorum.sizlere gelişmeleri yazarım...

size bu mesajı yazdığımda gerçekten güvenmek istiyordum.Çünkü benim için bir umuttu.Atakan bey size çok teşekkür ederim. Kendimde bu kadar büyük bir değişimin olabileceğini tahmin bile edemiyordum.27 ocak 2008 tarihinden itibaren düzenli bir şekilde telkin müzikleri dinlemeye başladım.Bir aydır günde ortalama 8 saat dinledim.Bu değişimleri daha ilk haftada hissetmeye başlamıştım;acaba banamı öyle geliyor diye düşünüyordum.ailem de bendeki bu değişimin farkına varmıştı.size daha önce de dediğim gibi sosyal fobi yüzünden hayatım altüst olmuştu.Kendimi öylesine karamsar hissediyordum ki..Adeta çıkmaz bir sokağa girmiştim.şimdi ise yeniden doğmuş gibiyim . eski düşüncelerimden eser kalmadı.korkularımı bir kenara itip hayata karşı gülümseyebiliyorum artık..en önemlisi hiç çekinmeden göz diyoloğu kuruyorum. eskiden birileriyle konuşurken gözlerimi kaçırıyor ellerimi nereye koyacağımı bilmiyordum.Kendimi kasıyordum adeta. şimdi çok rahatım,bu inılmaz bir değişim.Atakan beyden Allah razı olsun.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla