Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR ne güzel bir nick seçmişsin kendine, heyecan, muazzam gücü olan bir enerjidir...nasıl yapsam sorusunu sorduğumuz zaman yapacaklarımızı tetikleyen.bizi hızla ileri götüren muhteşem bir enerji...şimdi diyet yapanlar bana kızacak ama..bence en büyük yanlış, damak zevkini öldürmeye çalışmak..daha önce yazmıştım benim kilo problemimde ters yöndeydi..ben 2 ayda 65 kilodan 39 kiloya düşmüştüm..damak zevki diye bir şey kalmamıştı..ve kelimenin tam anlamıyla hastaydım..fiziksel ve zihinsel anlamda dengem bozulmuştu..diyet derken çok iyi düşünmek lazım..bence sen herşeyden yemelisin..yalnız küçük tabak kullan..açlık hissettiğin her seferinde ağzına bir lokma bir şey at.. azar azar yiyerek hiç aç kalma böylece sofraya oturduğun zaman..kıtlık ( adını ben koydum..diyet yapanları bu havaya sokuyorlar, yasak olanda tatlı geldiği için insanlar kıtlık duygusu yaşıyorlar) duygusuyla yemiyeceksindir..ablamdan biliyorum gecenin yarısı kalkar helva yapar..benimse o zaman yapacak daha ilginç şeylerim vardır.naçizane tavsiyem..kendine yemekten daha ilginç uğraşlar bulman..burada bir arkadaş ismini yanlış hatırlamıyorsam dkz diye bir yöntemden bahsediyordu..bu konuyla bir ilgilen faydası olabilir..ben henüz okumadım..fakat canın ne istiyorsa..ye sadece ölçüleri küçült ve kiloyu kafana takma..ve suçluluk hissetme..kaç yaşındasın bilmiyorum..ama hangi boşluğunu yiyerek doldurduğunu bul..bunlar kilo problemlerinde çok önemli, .bu günlükte ruhsal durumuna göre istediğin gibi esip yağabilirsin..bizlerde seni elimizden geldiğince desteklemeye çalışırız..hiç bir şeyi içinde tek başına yaşama..hepimizin desteğe ihtiyacı var ve desteklenmek çok güzel..asla yalnız olmadığını bilmek çok hoş bir duygu..burada yazamadıklarını istediğin kişiye özel olarak yazabilirsin..arkadaşlarımızın ve benim, hangi durum söz konusu olursa olsun sevgiyle, saygıyla ve yargılamadan yaklaşacağımızdan emin ol..ne olmuş yani sen yiyiyorsun ben sigara içiyorum..diğeri yalnızlığın..bir diğeri insalarla olmanın bağımlısı.. hepimiz buraya bunları aşmak, aşarkende yumuşak geçiş yapabilmek için toplandık.iyikide toplandık..bak buradan ne güzellikler çıkacak..sana saygılı sevgiler. |