Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2008, 06:07 PM   #14 (permalink)
smyrna
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Smyrna Günleri...

herkese günyadın

Bikaç gündür girip yazacak pek bişey olmadı onun için yazmadım. aslında bugün de öyle çok büyük gelişmeler olmadı. ama duyduğum bikaç güzel şey var onları paylaşmak istedim. geçen gün bi arkadaşım bugün de başka bi arkadaşım çok iyi görünüyosun güzel gelişmeler var galiba dediler. tabi onların kastettiği erkek arkadaşımla ilgili gelişmelerdi onunla ilgili bi gelişme yok. ama kendimle ilgili güzel gelişmeler oluyo galiba. şimdi kendime bi koza örüyorum sanki. değişim gerçekleşiyo o kozanın içinde. sonunda güzel bi kelebek çıkacak ortaya

son günlerde olumsuz düşünceler oluyo yine bazen ama çok kısa sürüyo. öyle uzun uzun kötü hissetmiyorum kendimi. etrafıma bakıyorum da gerçekten herkeste bi olumsuz düşünme bi negatiflik var genelde. artık arkadaşlarımı falan sık sık uyarıyorum olumsuz veya umutsuz bişey söylediklerinde. hemen tam tersi düşünmelerini sağlamaya çalışıyorum hayır diyorum öyle söyleme güzel olacak herşey şuanki durumun da kötü değil. önceden onların negatifliğini üzerime alırdım hemen bende negatif olurdum. ama şimdi onlara da pozitif düşünceler vermeye çalışıyorum. pozitif enerji yaymaya çalışıyorum. güzel bişey görünce ( ki son zamanlarda niyeyse daha çok güzel şeyleri görmeye başladım ) hemen güzel olduğunu dile getiriyorum. ufak tefek aksilikler olduğunda bunun ufak bişey olduğunu ve kalıcı olmadığını düşünüyorum. öyle kötü şeylere takılıp kalmıyorum.

eski yazdıklarımı okuyunca da bazı farklılıklar hissediyorum kendimde. bunu tanımlamak zor biraz sadece şunu söyleyebilirim şimdi daha iyiyim.

herkese mutlu günler
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla