Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2008, 07:43 PM   #147 (permalink)
Sezennl
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sezenin gunlugu

smyrna sagol canim. bugun 10. gundeyim. ve en cok korktugum sey bir arkadasimla kahve sigara icerek cok mutlu olurdum, dun onunla eskis gibi oturduk ben kahve ictim oda sigara kahve icti ve sohbetimiz super oldu eskisinden daha super oldu. sonrasinda carsi pazar gezdik ve cok zewkliydi. en cok buna sevindim.

bu sabah kalktim yakinimda orman var orda 1 saat yuruyus yaptim. az once elmami yedim. saat 12 de tost edilmis ekmegimle corbami icecegim eksili kofte. bu sekilde tabiki kilo veriyorum. sigarayi biraktimya kesinlikle atistirmadim o yuzden kilo almadim verdim. 10gunde cok seylere sahip oldum simdi kosuyorum. tertemiz kokuyorum. dun yemin ederim bakin biri yuznumu temizlettin yaktirarak dedi ne dedim cildin okadar guzel ve berakki dedi. vallami dedim valla dedi. bunu bile duymak super ya.
darisi her isteyene tabiki once sigarayi birakmayi istemek lazim. istemsen olmaz. istedgin zaman bir caresini buluyorsun. ama istemsen sana hercare gelse deraman olamiyor.
insallah hamilede kalirim kalacagimi biliyorum. hiosediyorum. hersey gonlunce olsun.
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla