Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2008, 11:25 AM   #2116 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
höööö t höööööt b i r a b l a d a b u r d a v a r
iyi kızmışsın benim me bu gün bana baaaak biz onun gözünün bebeğine bakıyoruz..sen kim oluyonda azarlıyon el kadar ye nasıl korkmuştur yavru kimbilir bi daha duymıyayım..bana duyurmadan cimdiklersen karışmam bak o bizim gözümüzün nuru haaaaa ona göre
hayalcim ayy sende olmasan yiyecek beni şaman çıtır çıtır vallaaa ama oda iyiliğim için dio biliom ben ( yalan sölüom kısklanıo beni )
hayal abla kraliçem sana sığınıyorum beni koru şaşkın(hayal abla benle uğraştıktan sonra tüm sukuneti bozulur vallaaa onuda 2 günde deli çıkarırrım ben )

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
bu hareket niye tam olarak emin olamadım .. hayal ablacım bana değildir heralde.. dusun
yok anam shamanic sana deil o hareket üzülme sen

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
tabiiki sana değil..şamanım
benim canım ciğimi korkutan güzel kıza uyarı niteliğinde..bana duyurmasın diye bağırmazda cimdiklerse diye uyardım..hani kadınlar eskiden kimse görmeden çocuğunu uyarmak için yapalardı ya..suratlarında kibar bir sırıtış elleri çocuğun poposunda okkalı bir cimdik atmakla meşgul, çocuk bir anda çığlığı basıp..bize, ne oldu şimdi bu yavruya dedirtir...işte o eylemden bahsettim..ay bütün gün bağırdı yavruya..bekledim hadi siniri geçsin diye..onun için karışmadım..ama garip cik ne hale geldi kimbilir..
çimdir onları hayal bende tırmalayayyım 44

şaka bir yana özledim yahu aaaaaa şaman koş yetiş bacım kaynatıoz seni 44 şaşkın