Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
tabiiki sana değil..şamanım
benim canım ciğimi korkutan güzel kıza uyarı niteliğinde..bana duyurmasın diye bağırmazda cimdiklerse diye uyardım..hani kadınlar eskiden kimse görmeden çocuğunu uyarmak için yapalardı ya..suratlarında kibar bir sırıtış elleri çocuğun poposunda okkalı bir cimdik atmakla meşgul, çocuk bir anda çığlığı basıp..bize, ne oldu şimdi bu yavruya dedirtir...işte o eylemden bahsettim..ay bütün gün bağırdı yavruya..bekledim hadi siniri geçsin diye..onun için karışmadım..ama garip cik ne hale geldi kimbilir.. |
benim sözlerim niye yanlış anlaşılıyo bakiiiiiim asi kedi sana söyledim ben o lafları...şamana değil. şamanda bende senin içindeki, yavru
yi korumaya çalışıyoz...
ayrıca gel... hani demişsinya,,,
hayal abla sana sığınıyorum , (hayal abla benle uğraştıktan sonra tüm sukuneti bozulur vallaaa onuda 2 günde deli çıkarırım ben ) diye ay bu sukunet şeddelli deliliğin getirdiği sukunet, korkma yıllar önce gerçekleşti o durum . ŞEDDELLİ DELİ= deliliğin en son sınırında olan kişidir...ben şapka yerine renk renk huni takıyorum. benim için burdan öteye köy yok...artık deli doktorları tedavi olmak için bana geliyorlar...
sen ben senin ablanım, bağırırımda çemkiririmde demişin ya şamana, bende sana 8 yaş fark attığım için abla olduğumu sana hatırlattım..pisime bağırma ve çimdirme..işte yazdığım o anlaşılmaz mesajların meali budur..