Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2008, 09:55 AM   #6 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: amaç:SAĞLIK, GÜZELLİK VE HUZUR

bu dünyada yaşayan herkes, hepimiz ama hepimiz, hayatımız boyunca kimbilir kaç kere, bir şeyi değiştirmeye karar verip, eylemede döküp..yarı yolda bıraktık, kimbilir, ben kendi adıma konuşayım, ohooooo okadar çok ki...bir kere herşeyden önce sınav korkum var..başarıyla öğrenirim, uygularım...eylemde herkesin ellerine yaptırdığını, ben ayaklarıma yaptırırım..ama iş sınava gelince ben foooos...burada seni yargılayacak hiç kimse yok..hepimiz hayatın bir yerlerinde kendimizi başarısız hissetmişisizdir..bizim yani burada olanların,en önemli ortak yönü, herbirimiz kişiliğimizin bir başka yönünü törpülemeye çalışıp başarısız olmuş olsakta..vazgeçmeyip tekrar başlamaktır..ve başaramadığımızı, başaramayacağımızı düşünsekte ..yine, yeni, yeniden başlama gücünü kendimizde bulmamız..şimdi sen zannediyorsun ki kilo verdiğinde, her şey yoluna girecek, aramızdan mutlu mesut ayrılacaksın...hayır..bana göre sen gelişme adına bir yola çıkarıldın..itici gücün kilo verme düşüncesiydi...kilolarını vereceksin..bundan emin ol...kiloların gittikten sonra, belkide eşzamanlı olarak,kilo verirken..başka bir yönünü fark edeceksin..hadi onuda yapayım..bunuda yapayım derken..aydınlanmaya, farkındalığını şu anda olduğundan daha fazla geliştirmeye başlayacaksın..bu süreç aldığımız son nefese kadar sürecek..sende biliyorsunki, aydınlanmak farkındalık kazanmak o zamana kadar sürer..canım arkadaşım benim..yediğin her şey .KAN OLSUN, CAN OLSUN, AFİYET BAL ŞEKER OLSUN..SAĞLIK OLSUN.. bu kiloları almayı nasıl başardıysan,vemeyide başarırsın.bunları sana başkası getirmedi...iki yönlüde başarı olarak görmeye çalış...ve hayatında başardığın şeylere odaklandıktan sonra kilolarına yoğunlaş.. benim kullandığım reçete bu..önce başardıklarıma odaklanıyorum, ohhhh zihnimde o başarıların tadını çıkarıyorum..sonra başarmak istediğim şeye odaklanıyorum..ve kendime şunu söylüyorum..BAŞARDIKLARIM BAŞARACAKLARIMIN GARANTİSİDİR...bu cümle bana daima itici güç olmuştur..buraya illa pozitif bir şeyler yazman gerekmiyor..zaten pozitif bir ruh halinde değilsen..pozitif bir şeyler yazma..burada eteğindeki bütün taşları dök..burada istediğin gibi esip gürle..negatiflik adına ne varsa..yaz ..daha sonra buraya yazdıkların sana rehber olacak..geriye dönüp okuduğında..ne kadar yol alabildiğini. yaptıklarının arasında daha neler yaparak başarılı olabileceğini göreceksin..yazdıklarında..sana,vaz geçmediğin ve aramızda olduğun için saygı duyuyorum .inan bana, hem kendimizin, hemde toplumun bizim gibi, çaresizlik içinde boğulmayıp, daima çare arayan ve bunları üreten insanlara ihtiyacı var..şu anki durumumuz ne olursa olsun..iyiki varız ve iyiki buradayız.. hepimize saygılı sevgler..