Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2008, 12:43 PM   #67 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Bende sanki hazine bulmuş gibi hissediyorum.İnsanın kendi için birşeyler yapmaya ne zaman başlarsa başlasın , hiç birşey yapmamasından önemli .Kendinin farkında olmak bundan sonraki yaşamımız için kendimize yetebilmemiz , bizim en büyük kazancımız olacak.Ben geçensene bir çekim yapmıştım farkında olmadan.Çevremde birşeyler anlatığımda yüzüme bu ne diyor diye bakmayan .Beni anlayan benimde kaşımdakini anlaya bileceğim insanlar olsun birlikte yaptıklarımızı paylaşalım istemiştim .Bizim oturduğumuz yerdeki insanlardan bunu beklemek biraz zor.Onlar insanın ne giydiği ile ne yediği ile neye bindiğiile ilgililer.Beni hiç açmıyorlar , onlarlada oluyorum birazda olsa değişiklikler yapıyorum amakendinde olmayınca benin çok vaktimi alıyorlar.Busiteye girdiğimden beri kendimi olmak istediğim niteliklerde insanların arasında buldum .Bu bile insana coşku veriyor. Bu coşkuyla ben daha neler yaparım.Geçen sene kendimi çok kötü hissediyordum,yorgun ,hayata karşı umutsuz ,kırgın ,neyapacağını bilmez bi haldeydim.Önce secret sonra hayatım değişti ve şimdide diğer kitaplarım oh be dünya varmış insanın kendi sularınyüzmesi çok güzel oluyor.İyiki varsınız siziseviyorum