Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2009, 10:46 PM   #48 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold
Standart Hayata Evrimsel Adımlar

Aaaa bir değişim keşfettim kendimde.Şimdi aklıma geldi. Çocuklarım ne kadar dik yürüdüğümü söylemişlerdi Dik yürümeye başlamışım...
Yalnız bilgisayar başındayken fena şekilde kambur oturuyorum. Bazen içimden bir ses uyarıyo beni. Hişşşt yine çöktün dik dur hele diyo. hemen düzeltiyorum. Sınıfta masamda otururken de kambur oturuyorum. Artık korkmaya başladım.

Bir de ben kilo almak istiyorum ya... Ne yapmam lazım iştahımı açmak için?- 1. sini ben söyleyim: sigarayı bırakmak -
Ha bir de yeterli su içmek istiyorum gün içinde. 4-5 gündür su içmemişim şimdi farkettim. Kuru yemiş gibi şeyler yemeye çalışıyorum ki susayım diye ama etki etmiyo. Su içmek istiyorum ben yaaaa.........
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla