Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 05:38 PM   #50 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: sf yi yenenler

ben de bir sf'liyim.ve benim haaytımdan çok şey götürdü.Herkes o kadar basit görüyor ki.Ben diyorum mesela yabancı birinin yanında rahat olamıyorum hemen cevap hazır.Oda insan yemecek ya seni.Sf olanlar herşeyin farkında.Sorun bu zaten.Engel olamama kendine.Benim yaklaşık 2 ay oldu.Eskiye oranla daha iyiyim.bir kıza aşık oldum benden pasif diye ayrıldı bir seneye yakındır daha berbatım.Kendimi aşğıladım durdum.İşte 2 aydır kendime geliyorum bu site sayesinde.Ancak o kızla ilgili yine bazı şeyler duyunca dağılıyorum.Onu kendimden uzak tutmalıyım.ben ego+kendine güven+s.artırıcı+başkalarını önemseme+topluluk karşısında konuşma bunları dinliyorum genelde.Bana önerileriniz var mı?hayata daha bağlı olmak istiyorum.Ama bir insan yüzünden kendimi çok yıprattım.Hala da yaptıkları aklımdan gitmiyor.
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla