Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-02-2008, 09:15 AM   #68 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Merhaba hayatın farkında olmak ,hayatıma kendim yön vermek neistediğini bilmek ...Bunları daha önce yapamamış olmak beni eskisi kadar rahatsız etmiyor.Kendimi bundan sonraya proğramlıyorum ne yapamadıklarım değil ne yapacaklarımı düşünmek istiyorum.Benim hayalim hep küçük şirin bir kitap kadfem olsun.Kendince mönüleri olsun ,kitap kurtları ile hoş sohbetler yapılsın.Ben denizi seyretmeyi severim mümkünse deniz kenarında olsun.Canım istediğinde seyahat edebileyim .Benim çocuklarım vardır benim doğurmadığım annelerinden korkup çekinmezler benden çekindikleri kadar.Bilirlerkionları çok severim hata oğlum bazen kıskanır şu şımarık şeylerden bıktım diyeşikayete başlar.Çocukların saf enerjilerini hissetmek bana hep iyi gelmiştir.Hayatımdaki keşkeleri bir tarafa bıraktım ama bir tanesini hep söyleyeceğim .Keşke öğretmen olsaydım.Çocuklarımı seven onları aydınlık gençler olarak yetiştirmeyi isterdim.Öğretmen olamadım ama öğretmeye devam ediyorum.Benim hayatım kısıtlı bir çevrede geçiyor, günlük gördüğüm kişi sayısı 3-5kişiyi geçmez .Ama busite ve sizler bir çok kişi oldunuz hayatımda bana süper geldiniz .Hepinizi çok seviyorum.Herşey gönlümüzce olsun