Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 08:13 PM   #247 (permalink)
driftwood76
Teğmen

Tesekkür: 3
21 Mesajinıza toplam 138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
driftwood76 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Driftwood76 hayatımızı kurtardın!!!

eğer seninle cafenin önünde 2 dk laflamamış olsaydık şu an ya hastanede olurduk ya da belki...

ayrıldıktan sonra tam taksi durağına geldik, taksiye binmek üzereyiz, önümüzdeki arabaya başka bir araba çarpıverdi! ödümüz koptu çıkan sesten!

iki adımcık vardı o arabanın altında kalmaya...

yani 2 kere teşekkürler...ve bence de çok güzel bir buluşmaydı...bizim de başımız ağrıyor...

demek ki bu site elemanları baş ağrısı yapabiliyor..öhöö...
Aaa!!! Geçmişolsun Siyahça...Herkesi tek tek yolcu etmek istedim, ev sahibiymiş gibi :), demek ki bunda da bir hayır varmış...
Değerli arkadaşlarım, öncelikle sizlere Balıkesir'den bol bol selam yolluyorum. Fotoğrafları istemişsiniz, tabi ki yollarım. Ama maalesef 4-5 fotoğraf olduğunu belirtmek isterim. Bu arada sen de fotoğraf çekmiştin di mi Yasemin ?
Mayıs'ta piknik yaparız demişsiniz ama, benim o kadar sabrım yok sanırım. Daha küçük çaplı lokal buluşmalara da açığım. Kalabalık olduğumuzdan, aklımda yer etmiş tüm konuları ve soruları paylaşamadım sizlerle, en kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle...
Umut...
driftwood76 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla