Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 08:13 PM   #34 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Buluşalıııııım...:)

Alıntı:
ZEYNEPAYY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başka tarih olmaz yetti gariii kediyi sövmem ay sevmem lazım :))
Hoş sohbet olan şimanikim onun huzur veren sohbetine özlemimyoksa o bi türlü istanbula gelemeyen kediye değil benide geveze bişe sanmasın kimse sesiz sakin bi garip kızım yazarken parmaklarım konuşuyo abiii
Şimanik konuş kediyle gelsin istanbula..:)

yahu delirtmeyin şursa sakin sakin yatan nizi şaman değil padişah gelse ben gelmeyeceğim dedimmi gelmem bu 1 sen beni nasıl ben seni nakavt ederim sosilinin içindeki hardal ile bakalım belli olmaz işim benim

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şekerim miyawlaya miyawlaya gelir bizim kedimiz merak etme sen

gelmesse de kendi bilir kedi ciğer meselesi olarak bakabilir konuya..

uzanamadığı ciğeri mundar etmek için girişimlerde bulunabilir
ya da
seyreder..

şaman bak geçen buluşmamızı telefonuma kaydettim atarım siteye seyir ederiz ne demek öle miyawlasın halan küsücem haaa
itiraf edin bensiz çekilmiyor buluşmalar atakan metin koşun yahu yetşin yardımıma

Alıntı:
cicek1973 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese selamlar

oh oh biz yazılı yapalım sınav yapalım performans yapalım proje verelim ödev okuyalım millet buluşşun buluşun buluşun. insan derki bizim bir çiçeğimiz vardı soldumu kurudumu noldu.bende gelirim bananesizleri çok özledim.görüşürüz inşallah.
sen meraklanma ben onları öyle bir imtahana çekeceğimki göreceksin ahahaahha
çiçek sen gel bende gelcem yada senle ben ayrı yerde oturalım şamanla zeynep ayrı