selam ,
bir kaç gündür sarsılıyorum günlük. bi denge kaybı oluyor. ama olsun. toparlanıyorum. toparlanırım tabi. beni benden başka hiç kimse hiç bir şey yolumdan döndüremez.
bir de bir değişiklik var bende. ve bu güne kadar anlattıklarımın en neti ve keskini.
kendine güven...
kendine güven telkinleri işini yaptı sanırım. eskiden kendine güvenirmiş gibi yapan ben bu defa gerçekten kendime güveniyorum. ve bunu sonuna kadar söylüyorum. kimseyede bunun için taviz vermiyorum.
"sen buna hafif kaldın just a girl"
"hayır kesinlikle kabul etmiyorum. kalmadım. üzerime düşeni yaptım hatta fazlasını bile!"
"........."
taviz vermiyorum. kendime güveniyorum ya. istediğimi başarırım ben. bir sürü güzel özellğim var benim. istersem her şeyi yaparım. üfürükten söylemiyorum bunu günlük hakikaten inanıyorum bu söylediğime ben. ve bu benim için çok değişik bir durum. hakikaten yapabileceğime inanıyorum.
ben iyiyim. ve değerliyim. kimsenin bana değer vermesine gerek yo. kimse bana değersiz hissettiremez...
kafamı toparlayamadım günlük. ben yatıyorum. nerdeydi benim telkinlerim bakiiimmmmm???