Konu: reiki ve ben
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2009, 12:44 PM   #8 (permalink)
semkur
Teğmen

semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart Cevap: reiki ve ben

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok duygulandım bu sayfayı görünce..

canım benim ankara seminerinden sonra çok yoğun oldum foruma yeteri kadar ilgi gösteremediğim için yazılarınızı geç takip ediyorum.. hazır senin bu yeni konun ile forumdan reiki ile buluştuğumuz arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkürümü edeyim..

atakan bey.. sen .. mümin .. newway eskilerden duru zaferdayı peacemaker serpil ecem zeynepcim taa eskilerden redflowers..

sanemce pamuk da öğrencim sayılır kabul ederlerse.. gerçi öğrenci öğretmeni için en büyük rehber sevgili suzzy im oda artık harika bir master her biriniz bu yolda beni her geçen gün gururlandırıyorsunuz.. ben sizlere bir gösterdiyesem bin tanesini araştırıp bulup deneyimleyip arkadaşlarınızla paylaşıyosunuz..

ben de her eğtimde sizlerle yeniden öğreniyorum.. gelişiyorum..

biz hep dış dünyanın kurallarına endeksli bir toplum olarak büyüdük..
büyüdükçe gördük ki ruhumuz ne kadar genişse dünyamız da o kadar geniş.. içimiz ne kadar rahat ise yaşantımızda o kadar rahat.. kalbimiz ne kadar mutlu ise o kadar mutlu bir hayat yaşıyoruz..

telkinlerle başladığınız bu harika içsel yolculuğunuzun reiki ile daha da anlamlanarak yaşantınıza daima sevginin tezahür etmesini dileklerimle..

sevgiler..

evet şimdi bu egom galiba konuşan ama susmuyor ne yapayım
niye ankara değilsiniz diye bağırıyor içerden. bu deneyimi içimdeki ses yaşamalısın diyor. öğrencimi ustasını seçer, ustamı öğrencisini bilmiyorum ama ustam, öğretmenim olmanı çok isterim.
ayşegül , shamanic ve herkesi seviyorum. kendimide seviyorum ve bunu tüm yaşamımda hissetmeyi seçiyorum.