Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-02-2008, 11:52 AM   #146 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Merhaba özlenir olmak ne de güzelmiş... Ben bu dönem çok kendi içime döndüm. Sanki yeni bir dönüşümün eşiğindeyim. Çok huzurluyum bir kaç gündür. Eşim sonuçları iyi, annemin anji sonucu iyi. Annem bu hastalığında beni üzmedi yada ben üzülmedim onlar kendi içlerinde bir çözülme yaşıyorlar. Ablam ve Annem aynı apartmanda oturuyorlar yani bu hep böyle oldu ya yanyana ya altlı üstlü oturdular bu beraberlikle bir birlerini fişekliyip hayatı hem kendilerine hem bize en çok bana zehir ettiler. Şimdi ablam kendi evini alıp oradan taşınmak istiyor annemde bir formül bulup birlikteliği sağlamaya çalışıyorlar. Birazda hastalığı bu yüzden. Annem kah benim yakınıma taşınmak istiyor kah başka çözüm arıyor. Kendi içlerinde bir formül bulacaklardır. Ben şu günleri mutluluk ve huzurla geçiriyorum. Bu aile içinde yaşarken kendimi hep yok olmuş gibi hissederdim olsanda olur olmasanda olur hissi... Nefret ettiğim duygu bu aralar bundan sıyrılmış gibiyim Ben de önemli herkes gibi... Herşeyden önemlisi ben değerliyim...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla