Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2009, 05:21 PM   #73 (permalink)
cemboli
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough
Standart Cevap: cemboli ve sevgili günlük

bir de burada birşeye değinmek istiyorum
yılların verdiği güvensizlik suçluluk duyguları kendini değersiz hissetme gibi duyguların bir haftada telkinler sayesinde hemen düzeleceği kanısı var.ama bu bence yanlış eğer bir insan 1 haftadır dinliyorum ve çok mutlu hissediyorum diyorsa bu kesinlikle psikolojiktir yani sade bi mutluluk vardır.bence bu telkinleri en az 1 yıl sürekli dinlememiz gerekir.bu iş bir kerede olacak birşey değil.panik atağın bile tedavisi 2.5 yıl arkadaşlar.bu yüzden sabrediyorum.bu bendeki değişik bakışlar geçecek insallah herşey düzelir zamanla.
belki bu başka insanlarda da vardır ama ben düşünğyorum da seneler geçtikçe hep aşağı doğru çekiliyorum.bundan 1 yıl önce neydim şimdi ne odum arkadaşlar.çok fark var.ama o zamanlar kendi kafama göre bazı düşünceler yüzünden böyle oldum.herşeyi kendim çözmeye çalıştım.artık başkalarından yardım görme zamanı geldi hayatta tek doğru benim düşüncelerim değil.belki de çoğu yanlıştır düşündüklerimin.