Konu: reiki ve ben
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2009, 06:12 PM   #14 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile Cevap: reiki ve ben

semkurcum canım benim..
sana mailini galiba dün atmıştım yanıt olarak..

duraklama dönemlerinizin sebebini bir de burdan yazayım..

aynı anda hem ileri hem geri gidilmez..
aynı anda hem olumsuzu hem olumluyu düşünemeyeceğiniz gibi..

öğrendiklerinizde ve uyguladıklarınızda hedefiniz ileriye dönük
ama duygusal bağımlılıklarınız ve alışkanlıklarınız olarak geriye dönüksünüz..

yaşantınız %100 sizin sorumluluğunuzda..
yaşadığınız her şey sizin tercihiniz..
bilerek bilmeyerek.. bilinçli olarak olmayarak..
sonuç olarak elinizde bazı bölümlerinden memnun bazı bölümlerden memnun olmadığınız hayatınız yaşadıklarınız var..

memnun olmadığınız bölümlerden yola çıkarak kaynağı şifalandırma çalışmaları yapıyoruz..

ilk adım eldekilerin listesini görmek, kendimizi tanımaktan geçiyor..

mutlu bir ilişki istiyorsunuz ama size eziyet eden erkek arkadaşınıza katlanmaya ya da onu düzeltmeye çalışıyorsunuz..

daha iyi şartlarda bir iş istiyorsunuz ama yeni biş arayışına girmekten özellikle kaçınıyorsunuz..

v.b.. yeni bir inanç iki yolla oluşturulur..
1) zihinsel yol
1) duygusal yol

zihinsel yol: doğru olmasını istediğimiz bir durumu rutinlerle tekrarlamakatır..
duygusal yol: bizde bir anı oluşturacak şekilde duyu organlarımızda hissederek oluşan inançlardır..

örneklendirirsek;
zihinsel yol: sürekli seyrettiğimiz reklamlar.. yaptığımız olumlamalar..
duygusal yol: bir kişi ile yaşadığınız önemli anılar.. ilk aşkınız ilk işiniz ve bu anıların oluştuğu mekanlar gibi..

duygusal yol daha etkilidir bunun için imgemele çalışmalarınızı yaparken dokunun tadın görün gibi detaylar veriyoruz..

duygusal yolla edinilen inançlar taa anne karnındayken başlar ve 0-6 yaş arası devam eder.. bizler o yaşta tamamen duygusal olarak iletişim kurar etrafımızda olan ilişkilerimizide bu yolla sünger gibi emer her konuyu inanca dönüştürürüz..

her iki yolda yaşamımızı harika hale getirmek içinde bedbaht hale getirmek içinde çok etkilidir..

şimdi öğrendiklerinizle zihniniz sizi ileri götürmeye çalışırken duygusal bedeniniz hop dur bakalım ben burada kapı gibi duran inancım diyerek geriye çekiyor..

bu durumda inatçı olmanız lazım..
hedef belirleme çalışmalarınızı bunun için yaptık.. ama tek hedefe saplanıp kalmak ısrarcı olmak yaşamdaki fırsatlarınızı görmemek için direnmeye çalışmanız buna dahil..

ısrarcı olacaksınız.. bir kediyi bile evinizden kovarken zorlanırsınız..
inançlarınız bunca yıldır size hizmet etmiş, sizi korumuş olandır.. birden onadan vazgeçmek içinizde korku şüphe durumlarına yol açabilir ancak ne istediğinizi bilirseniz bu durumu aşmak için gerekli enerjiyi içinizde hissedersiniz..

telkinleridüzenli dinliyor musunuz..
yok dinleyemedim canım çekmedi..
neden
bilmem içimde sıkıntı yaptı.. kafamı kaşındırdı.. gözümün seyremesine sebep oldu

kitapları okudunuz mu
evet okudum adam güzel yazmış çalışmaları yapamaya fırsatım olmadı vesaire..

eylemleriniz bir ileri bir geri olursa olduğunuz yerde kalmanıza sebep olur.. boşa kürek çekme hisside yaptıklarınızın boşuna olduğunu göstererek eski inançlarınızı pekiştirmekten başka bir işe yaramaz..

aklınız fikriniz söyledikleriniz düşündükleriniz ve yaptıklarınız aynı yöne aynı istikamete doğru olsun daima..

bunun başka bir formülü yok.. yok malesef..

işte bunun için tekrar rica ediyorum kendinize kötülük yapmaktan vazgeçin.. telkinleri dinleyin düşünclerinizi ve eylemlerinizi değiştirin..

peacemakercım canım benim..
sen kanıt istedin içindeki reikiye olan inancın için oda sana mum çalışması ile kanıt verdi..

ancak hep dediğim gibi yolun başındasınız.. sipritüel çalışmalar dikkatinizi çekse ilgi alanınıza girse de bu aşamada yapacağınız fiziksel olarak arındırma temizleme dengeleme çalışmalarıdır.. yaşamınızda reikiden önce ve sonra diye bir sayfa açılmasını özellikle istiyorum..

reikiye insiye olunup düzenli kullanıldığında
hastalıkların kaynağı şifalanır
daha mutlu huzurlu hale gelinir
yaşamda ileriye giderken bu ilerleyiş iyiye güzele doğru olur..
sorunlara çözüm üretme yeteneği gelişir
sezgi ve farkındalık artar..

bunlar düzenli uygulamaların ilk yansımalarıdır.. bu aşamalardan sonra diğer çalışamalar o farkındalığa göre yapılır..

bu arada ilk seiza koltuğuna ben talibimm
yap valla harika bir fikir...
hepinize kucak dolusu sevgiler..