Çevirmen
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Güzel bir gün.
SEN.Yokluğunu zaman zaman hissetsem de..Böyle daha iyi biliyorum.İkimiz için de..Sadece özlüyorum...yanında olmayı...
Bugün oturdum sevdiğim ve sevmediğim yönlerimi yazdım.Sevdiğim yönlerim sanki küçük,köşede kalmış..Ama bir sürü sevmediğim şey çıktı:)Bunları yazdım ve altlarına değiştirme yollarını yazdım.Gün içerisinde bu olumsuz özelliklerime yönelik olumlamalar söyledim içimden.Bunları yazıcam, muhtelif saatlerde tekrarlıycam.(İşi ciddiye aldığımı anlasın bilinçaltım.)
Bir parola keşfettim.Önceki günlerde oda arkadaşımla gülüşüp kıkırdaşırken 'ayyy çok eğleniyorummm' deyip duruyodum:) Şimdi denedim ve sıkıntılı bir anımda içimden aynı tonla 'Ayyyyyyy çok eğleniyorummm' diyorumm ve ruh halim değişiveriyor:)hehe
Bir de şunu düşündüm bugün.Ağlamaktan zevk alıyorum!!!Her defasında tökezlediğimde ağlamaya başlıyorum ve sanki bilinçaltım içten içe gülüyor, o kadar çok şartlanmışım ki olumsuza, herşeyin aynı düzende gideceğine, karşıma olumsuzluklar çıktığında 'Ben biliyordum söylemiştim güzel şeyler olmayacağını diye zafer naraları atıp gurur duyuyor sanki.Bilmiyorum tuhaf bir duygu.''Sadece mutluluktan ağlamayı tercih ediyorum artık şekerim haberin olsunnnn!!'' :)
Bugün sınıfa gittiğimde bi kenara oturup kimseyle muhabbet etmeyip köşemde dersin bitmesini beklemedim.Kalktım ve 'halka:)' karıştım.Konuştum,muhabbet ettim aralarda.Dahil olmaya ve dahil etmeye çalıştım.Şimdi çabalayarak yapıcam belki bunu ama ilerde kendiliğinden olucak bunlar.
Ayrıca bazı ince noktalar keşfediyorum.Neler isteyip nerede olduğum hakkımda.Mesela geen dönem çok severek ve içten söylediğim bir şarkının sözleri geldi dün aklıma.Ve şu an hayatımdaki özel insanla vardığım nokta..Aynı!Bu noktadan hareketle, belki de gerçekleşmesini istediğimiz şeyleri,olayları,durumları daha kolay sokabilirz hayatımıza??Ne de olsa şarkıları hemen ezberleriz ve içindeki duyguları bi anda benimseyiveririz bizim gerçekliğimiz gibi.Mesela sözleri 'seviyorum, seviliyorummmm..' gibi olan bir şarkı sevgiyi hayatına iyice yerleştirmek isteyen insanlar için çok faydalı olabilir.Bunu bir deneyeceğim.Zaten telkinleri dinlemeye başladığımdan beri, hiç öyle hüzünlü slow şarkılara takmıyorum kafamı.Sadece arada bir yabancı parçalar.
Ve sonra ne olmak istiyorsak onu olduğumuzu bir kez daha keşfettim bugün okulda.Sabah kafede tek başıma oturmuş düşünüyorken bir zamanlar bana sıcacık selamlar veren insanlar,konuştuğum halini hatrını sorduğum halimi hatrımı soran insanlar..Artık birer yabancı gibi sanki hiç tanışmamışım gibi..Koridorlardan selam vere vere zor yürüdüğüm o okul sanki şimdi çok yabancı.Peki neden böyle oldu?Ben o insanları görmezden geldim hep.Hayatıma birisi girdiğinden beri onları hep görmezden geldim.Onların halini hatrını sormak için harcayacak enerjimin olmadığını hissederdim hep.Benim '...'im var tüm hayatımı kaplıyor başkasına ihtiyacım yok derdim.Ve henüz dostluklarını kazanmadığım insanlar yavaş yavaş uçup gittiler.Oturup saatlerce muhabbet ettiğim insanları da bir çırpıda siliverdim.Ve şimdi o da yok hayatımda; şimdi görüyorum hatalarımı.Kendi kendime kurduğum herşeyi mahvettiğim gibi yeniden tamir edicem şimdi.HErşey bende gizli.Bunu bilmek çok güzel..ÇOK GÜZEL..
Ve eğer ki kendimi bulabilirsem birgün, ve eğer ki onunla olan herşeyi gerçekten benim mahvettiğimi farkedersem herşey çok daha farklı başlayacak benim için.Ama şimdi onu fazla düşünmüyorum.İlişkimize daha sağlıklı bir gözle bakıp, daha net değerlendirebilmem için önce sağlıklı düşüncelere sahip olmalıyım.Yepyeni bir sayfa açabilmek için önce ben yenilenmeliyim, değişmeliyim.Belki ben değişsem bile olmayacak bir kez daha ama en azından yapmam gerekeni yapmış olacağım ikimiz için ya da ben davranmam gerektiği gibi davrandığım halde yine yürümezse, bileceğim ki evren bizi başka kişilere layık görüyor..Ya da belki kendimi bulduğumda, ondan iyice kopucam..Şimdi bunları düşünerek enerjimi tüketmiycem.Sadece iyi olanı diliyorum ikimiz için de.Serbest bırakıyorum.Sevgim eğerki yeterince güçlüyse bizi birarada tutacak zaten.
Burdan birşey çıkardım işte.Kimseyi görmezden gelmeyeceğiz artık.HErkes önemli benim için.Kimseyi küçük görmüyorum.Dahil oluyorum ve dahil ediyorum.
Ayrıca ailemden kopuk olduğumu hissetmekte beni güçsüz yapıyor.Bunun için artık sık sık görüşcem onlarla.ARamaya üşenmeyeceğim.Nitekim bugün aradım hemen, konuştum, iyi de oldu.Onları seviyorum.Beni ben yapan değerler onlar.
KEndimi seviyorum.Ben değerliyim.Ben güçlüyüm.SEvmeyi ve sevilmeyi hakediyorum.
İnsanları seviyorum.Hepsi ayrı ayrı değerli benim için.
Paylaşmayı seviyorum.Paylaştıkça çoğalacağımı biliyorum.
Hergün yenileniyorum,güçleniyorum,değişiyorum, gelişiyorum.
İnsanlarla aynı seviyedeyim.İlgi duyarsam ve üstüne düşersem herkesin yaptığı şeyi yapabilirim ama herşeyi yapmama imkan yok çünkü herşeyi yapabilecek zaman yok, benden daha çok üstünde durdukları için benden daha başarılı olabilir insanlar bazı konularda, bunun farkındayım.Gerektiğinde takdir edebiliyorum.İnsanların başarılarına,mutluluklarına içtenlikle katıılabiliyorum, onlarla mutlu olabiliyorum.Başarılı,güzel,mutlu insanlarla beraber olmak beni daha da mutlu kılıyor.Biliyorum ki onların mutluluğunu paylaşırsam benim mutluluğum da artacak.
KEndimi ifade edebiliyorum.
Ailemi seviyorum onların bir parçasıyım onlar da benim bir parçam.Hayatımdaki en önemli kişiler onlar.Onlardan sonra geliyor diğer kişiler.Onların yerlerini farklı kişilerle doldurmaya çalışarak onları unutmak bana zarar veriyor bunun farkındayım.Onları seviyorum ve hayatımdaki yerlerini biliyorum.
BAzı insanlar benden daha çok şey bilebilir.Bunu kabul ediyor ve onaylıyorum.Herşeyi bilmem mümkün değil.Yapabileceğim en mükemmel şey sorular sormak; ve bilmediğimi bastırmaya çalışmak değil üstüne giderek öğrenmek.
İnsanlardan farklıyım evet ama farklı bir tür değilim, aynı onlar gibiyim, insanlığın bir parçasıyım.Onlar gibi ağlıyorum,gülüyorum,bazen komik duruma düşüyorum,bazen çenem açılıyor susmuyor bazense hiç konuşmuyorum.KEndi içimde özelim ama.Ama yine de hiç kimsenin bana özel kişi muamelesi yapmasını bekleyemem.Ya da en azından sürekli bu beklenti içinde olmak yanlıştır bunu biliyorum.
HAYATIMIN KONTROLÜ BENİM ELİMDE.DOĞRUSUYLA YANLIŞIYLA BU HAYAT BENİM.BENİM BENİM BENİM BENİM.BİR SERAMİK GİBİ AVUCUMUN İÇİNDE.DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMLE ONU ŞEKİLLENDİRMEK BENİM HAKKIM.BU BANA BAHŞEDİLMİŞ BİR NİMET.KİMSENİN BANA MÜDAHALE ETMEYE HAKKI YOK.ETSELER BİLE ARTIK KENDİMİ SAVUNABİLİRİM.KENDİMİN ARKASINDA DURABİLCEK GÜÇTEYİM.KENDİMİ VE MUHTEŞEM HAYATIMI SEVİYORUM.
İnsanları olduğu gibi kabul edebilip, oldukları halleriyle sevebiliyorum.
Yaptığım hareketlerde,duyduğum sevgide karşılık beklemiyorum.Karşılık beklediğim an yollarımı tıkıyorum zaten.Beklenti duymadan koşulsuz sevebiliyorum.Bu en güzel ve en tatmin edici sevgi türü.
Hayatımdan memnunum.Teşekkür ederim..
!!!!!!!!
The smell of your skin lingers on me now
You're probably on your flight back to your home town
I need some shelter of my own protection, baby
To be with myself and center
Clarity, peace, serenity
I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry, don't cry, don't cry
The path that I'm walkin', I must go alone
I must take the baby steps 'til I'm full grown, full grown
Fairy tales don't always have a happy ending, do they?
And I foresee the dark ahead if I stay
I hope you know, I hope you know
That this has nothing to with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Like the little school mate in the school yard
We'll play jacks and Uno cards
I'll be your best friend and you'll be mine