Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2009, 08:34 PM   #49 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar

Merhaba günlük;
Bugün öğleden sonra yine yakar top karşılaşması vardı bahçede. Çok yorulduuum. Yemekten sonra uyumuşum bu saate kadar. Nasıl ihtiyacım varmış uykuya. Çok iyi geldi. İşlerim olmasa kalkmayacaktım, aslında şöyle 2 gün durmadan uyusam ne güzel olur ama fazla uyku da hayatı kaçırdım hissi uyandırıyo işte. Mesela burda olmadığım 4 saat içinde kimbilir neler kaçırdım. Hemen kovalamaya başlayım. Az yorgunum ya biraz daha yorulayım nolacak sanki

Bu arada farkettim ki saat 1 den bu yana yani yaklaşık 7 saattir sigara içmemişim. Kitapta yazılanlar dogru. Diyor ki bir bölümünde hiçbir tiryaki gece sabaha kadar sigara içmediği için rahatsız olmaz ama gündüz içmeyince eksiklik hisseder. Şimdi ben oyun ve sonrasındaki uyku sayesinde 7 saattir içmedim ve rahatsızlık da hissetmedim gerçekten. İş bende bitiyor farkındayım ama bitmemek için ısrarlı. O ısrarı kırmalıyım, kıracağım da, kendime güveniyorum. Hazır değilim gibi hissediyorum bazen ama sigarayı bırakmak için hazır olmaya gerek yok ki. Bırakmak için bir çok sebebim var, içmek için hiç. Çünkü hayattaki hiçbir yaşantı sigara içmeye koşul oluşturmaz, oluşturmamalı. Sigara heyecanımı yatıştırmıyo, korkularıma iyi gelmiyo, kızgınlığımı silmiyo. İçmeye devam etmem için tek bağlayıcı neden bağımlı olmam. Nikotin denen düşmanın beni görmeden duramaması.Kafamı bulandırmaya, hücrelerimle savaşıp yenmeye bayılıyo mendebur. Şimdi çıkardığım kararnameyi tekrar gözden geçirip uygulamaya koymam lazım. Kolay gelsin mi bana? Gelsin gelsin
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla