09-04-2009, 08:37 PM
|
#135 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Ohhh ohhh, çok şükür. Ay bir derin oh çektim canım yazını okurken. Bugün aldığım en güzel haberler bunlar.
O kadar mutlu oldum ki gözlerindeki perdeyi kaldırdığın için, yaşamın seninle birlikte daha anlamlı olduğunu, sen olmadan her şeyin, herkesin, hepimizin eksik olacağını gördüğün için. Kendine değer verdiğin ve belki de ilk kez bunu gerçekten yaptığın için, gücün için ve gücünün farkında olduğun için.
Çok şükürler olsun, inan öyle mutluyum ki şu an.
Kendini tanıdıkça o kadar çok seveceksin ki, buna adım gibi eminim :)
Yolun hep açık, hep aydınlık, hep sevgi dolu olsun. Gözü olan görür, kalbi olan hisseder senin içinde ne büyük sevgi taşıdığını canım. O sevgiyle kendini büyütmeye, hayatını yeşertmeye ilk adımını dün attın sen, bundan sonra yolunda kolaylıklar dilerim
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |