Cevap: reiki ve ben sevgili semkur yaşadıklarnı bizlerle paylaşman çok güzel shamanic redflowers adını unutuğum bir çok arkadaşlar o kadar güzel paylaşım yapıyorlarki siz istemeden zihnizde bazı şeyler canlanıyor böyle bir zamanımda bana bir kalem kağıt almamı ve aklıma gelen çözemedğim sorunları durmadan iyi veya kötü imla yanlışı cüle bozukluğu çirkin cümleler ne gelirse durmada yazmamı önermişlerdi ve sonuç ne çıktı biliyormusun baktığım yönün bakmam geerekenle alakası yokmuş teşhis ister istemez yanlış oluyor o günden sonra yanımda kağıt kalem hiç eksik olmuyor çok faydasını gördüm bir anda gözünün önünden bir perde kalkıyor takiii ago tekrar ortaya çıkana kadar bizler yeni yürümeye başlayan çocuk gibiyiz hızlı hareket ederse pat düşüyoruz acelecilk sabırsızlık öğrenmemiz ve barış yapmamız duygular olduğunu sitedekideğerli arkadaşlar sayesinde öğrendim biraz yol almak istiyorsak engelleri aşmak için çaba sarfetmek gerkir KURANI KERİMDE şöyle bir ayet vardır HER ZORLUKTAN SONRA BİR KOLAYLIK VARDIR zaten mesaj verilmş,bizede adım atmak kalıyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum
__________________ SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 |