Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-02-2008, 01:29 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: burre'ye gidelim

yine ben geldim nasılsın demiycem zaten yazmışsın...kendini bu kadar iyi takip eden bir kişi daha tanıyorum oda ben..yedi yıl psikolojik tedavi gördüm..geçmiyecek..daima ilaç alacaksın..aynı şeker ve tansiyonu olanlar gibi dediler..yapacak bir şey yok..peki dedim..yedi yıl sonra doktorumun gözetiminde ilaçlarımı bıraktım..ve şimdi vitaminlerden başka bir şey almıyorum..ama kendimi hissediyorum..bir şekilde önlemimi alıyorum..depresyona girip yatak odama kapandığımda.doktora gidecek maddi imkanlarım olsaydı..belki yine ilaç almak durumunda olabilirdim..yoktu doktora gidemedim..depresyondan 8 yıl sonra kendimi nasıl soktuysam, öyle çıkardım..benim döktorum lityumu ve magnezyumu dengeli bir şekilde verdi...almanyadaydım..beni 30 yıl öncenin tüm imkanlarından faydalandırdı..o zamanlar benim gibi insanları tımarhaneye koyuyorlardı...şu anda herkes alabildiğine bilgilendirilerek ve moral verilerek tedavi ediliyor, hayatın boyunca ilaçlarını alacaksın dediklerinde..olurda tıbben bir imkan çıkmazsa beklentiye girmesin hastamız diye böyle söylüyorlar..allah bilim adamlarından razı olsun vızır vızır araştırma yapıyorlar..hangi tedavisi imkansız dedikleri hastalığa çare bulmadılarki..en yoğun çalıştıkları alanda insan beyni...kendini kontrol ediyorsun zaten..telkinlerden dolayı önemli bir şey olacağını sanmıyorum...ama dediğim hareketleri gün içinde bir kaç kere yap...bedeninin seyirmesi..o, hani zıplar gibi dediğin durum..farkındalığının yüksek olduğundan dolayı enerjiyi full algılamandan oluyor..benimde sağ bacağımı tutup tutup bırakırlar, o zaman anlarımki bedenim enerjiye olumlu tepki veriyor..çünkü acaba bu olduğunda ne için oluyor diye çok kontrol ettim....yazmaya devam edersen yanında olacağımızdan emin ol..afetme medisi yolda..evin şeklini değiştiriyorum..birazda dışarıda halletmem gereken işler var ama aklımdasın ..saygılı sevgiler..