Cevap: cemboli ve sevgili günlük Şimdi ben sana ne diyeyim cemboli KENDİNE GELLLL.... Nasıl bir ruh hali içersindesin tahmin ediyorum.Ben sana benim büyük oğlummuşsun gibi konuşmak istiyorum ve söylediklerime kulak ver. Bırak herşeyi herkesi kendini dinle.Kendini sev hemde çok sev.Senden bir tane daha yok ve bir daha senin gibi biri dünyaya gelmeyecek.Ne kadar özel ve önemli biri olduğunun FARKINA VAR artık.Herşey sevgi ile başlar,gelişir ve büyür.Sen nerden biliyorsunki seni tanısak seni sevmeyip senden kaçacağız.Sen bizim duygularımızı bilme yeteneğine sahipmisin.Ben seni SEVİYORUM hemde çok seni tanmama gerek yok böyle hissediyorum.Çünki YARADILANI SEVERİZ YARADAN DA ÖTÜRÜ.Zamanı gelincede birbirimizi yüzyüze görüp tanışacağız. 38 Yaşındayım ve hala büyüyorum ve öğreniyorum.Çok inişler , çıkışlar yaşadım .Yılmadım ,dibe vurdum demedim.Az şükretmişim onun farkına vardım.Ne yumuşaklık bulmak kolay ne de dinginlik.Sakın düşme.Hiç birimize yaşam kristal basamaklar sunmuyor.Aldığın her nefese şükret canım oğlum.Başaracaksın,kendini çok ama çok sev,daha çok uzun yolun var,çok mutlu olacaksın.... SENİ SEVİYORUM CEMBOLİ
__________________ Dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait şimdi yeni şeyler söylemek lazım....MEVLANA |