Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2009, 10:20 PM   #137 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Hoşgeldim sevgili günlüğüm, hoşta buldum.
İyi hissetmek, mutlu bir geçmişe sahip olduğumu bilmek( :) ) güzel...

Bugün güzel bir gün oldu.

Sabah bi arkadaşımla teniis randevum vardı:)Kalktım 8 buçukta gittim.Çok eğlendik, iki saati geçkin oynadık güzeldi.Çok özlemiişim.

Öğle sonrası dersim vardı.Niyeyse spor sonrası bir uyku çöktü bana gözümü zor açık tuttum:)

Bi de bugün et rejimimi unutmuşum:) Yedi gün boyunca et yememe kararı almıştım ama tavuğu görünce hiç aklıma bile gelmedi kendime koyduğum yasak:PYerken hatırladım ama geri vermezdim ya dimi:)

Yine de bugün biraz daha durgunum.Ama yine de mutluyum.

Bi arkadaşta sigara gibi nabzımı yokluyor.Ama o beni özlemedi mi acaba hiç?Aramak sesini duymak istiyorum ama kararsızım.

Odaklarımı değiştirmem lazım.

Ben mutluyum, huzurluyum,günden güne değişip gelişiyorum.

Biraz da sabırsızlanıyorum ara sıra.Hemen kendime gelip,hayatımı,duygu ve düşüncelerimi düzeltip ona hadi ben hazırım yeniden denemeye demeyi ve uyumlu,mutlu bir birliktelik yaşamayı istiyorum:( Çok aceleciyim.

Şimdi olumlama çalışmaları yapıcam.Belki sonra onu ararım.

Şükürler olsun..