Ynt: siyah inciler Teşekkürler evet kendimi çok dingin hissediyorum. Zaman neler gösterecek neler getirecek bilmiyorum ama artık kendimin daha çok farkındayım... Yaşadığım o kadar çok travma niteliğinde olay varki dikenlerimi temizleye temizleye bu aşamaya geldim belki hiçbir zaman içimden çıkamayacağım dikenlerim var bunları burada paylaşmam mümkün değil belki onlarlada yaşamayı onlara rağmen hayattan tat almayı başarabileceğim. En azından bunları paylaşma cesaretini gösterebildim... Bu hafta rejime başladım aşladık işyerinde oda arkadaşlarımla bir haftadır rejim yapıyorum inşallah iki hafta devam edeceğim fırsat buldukça yürüyorum. Yazlık giysilere bakıyorum hatta süslendiğimi bile söyleyebilirim birkaç gündür... Hayatın bana sunduklarına şükrediyorum. Annemin bakımına gelince şu anda bakıma ihtiyacı yok ama ilerde ne olur ne biter bilmiyorum ama kendi içinde bir bitiş yaşıyor ne yapacaklar bilmiyorum. Kendi adıma yaptığım en iyi şey ise ona yaranmaya çalışmıyorum artık olduğum gibi ben gibi davranıyorum artık... Aramak istediğim zaman arıyorum zaten çok uzun zamandır özel birşey paylaşmıyoruz... Kendim için yaşamayı seçtim ben bunu kesinlikle sorumsuz bir hayat şeklinde yorumlamıyorum çok başkaları için yaşadım çok sevginin peşinden koştum çok onaylanmanın peşinden koştum çok çok yoruldum... Daha önce olayları hep başkalarının açısından değerlendirirdim başkalarının düşünceleri o kadar önemliydiki onlar o kadar değerliydiki kendimi görmek bu güne hasipmiş. Hepimize iyi bir gün diliyorum. |