Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2008, 02:39 AM   #150 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: siyah inciler

siyahcım sana karşı nası mahçubun anlatamam..

nereden başlasam.. nası anlatsam... dusun

forumu biraz geç takip ediyorum bu aralar senin mesajlarına sevgili mustang in ve hayal ablamın sayfalarında okuyunca
cevap yazmak istedim ama konuların üzerinden vakit geçimişti..

kendi sayfanda hepsini toparlamaya çalışrak yanında olduğumu bilmeni istedim..

öncelikle eşine geçmiş olsun canım.. yaptığın güzel çalışmalarla onun içini de aydınlatmaya başlamış olman ne kadar güzel ve özel..
kendi içinde yükselen ışığının aydınlığı en yakınındakilerden başladı tüm yaşamlarını aydınlatmaya..
bir eşin diğer eşe verebileceği en güzel hediye olsa gerek senin ki onu gelecek hasatalıklarından şifaya ulaştırmak..

sen güçlü bir kadın olduğunun yanı sura ne kadar değerli bir eş olduğunuda gösterdin bizlere..
tekrar geçmiş olsun..

bu eşin ve senin için.. umarım beğenerek dinlersiniz.. her gününüz ve geceniz mutluluk büyüsü tadında geçsin..

anneciğinede geçmiş olsun canım.. bu ameliyatı tüm olumsuzlukları olumluya çeviren bir başlangıç olsun inşallah...
yüreği ve duyguları tazelensin.. gönlü gül olsun kokusu sizlerin tüm yaşamınızı doldursun..

bembeyaz olsun gülü.. sizler kokladıkça istediğiniz renkle dolsun.. tüm kolaylıklarıyla yaşamınızda huzur ile var olsun tatlım..
birbirinizin iyi günlerini göresiniz daima..

gelelim doğum gününe..

yazmamışsın profiline çıkmamış takvimimizde...
yoksa atlarmıydık hiç bitanem... sen söylemesen haberimiz olmayacak..

gerçi her yeni doğan güneşle bizde tekrar var oluyoruz..

yarınki güneşinde göreceksindir mesajımı... her doğduğun günde sevgi ile hepimizin yanındasın .. hepimiz yanındayız..

nice mutlu yıllara siyahım...
rumuzun kadar asil ve güzel bir yaşam sürmen dileğiyle...

siyah herkezi yanıltan bir renktir..
tüm mutluluk içinde olsada dışardan öyle gözükmez belki ama siyah olmak gerekir onu anlamak için.. gerçek mutluluk için..
siyahın ruhundan tüm renklere yansımak gerekir..

bu şarkıda senin doğum günün için şekercim.. ben de nası atlamışım bu kadar güzel parçayı bilmem bir arkadaşımın vasıtası ile dinledim..
seninle paylaşmak isterim..

dans eden küçük bir kızın
rüyalarının gerçek olması üstüne
and içiyorum
masmavi gökyüzünde
kaybolmuş kutup yıldızı
mehtaba sürgün olmuş hayaller
geçmiş yiter gider
sarmışsa ruhunu dalgalar
anlatır gibi her şeyi
kalbim barışmış gözyaşlarıyla

yaşam sana ve bütününe kalıcı sonsuz mutluluk.. huzur .. barış.. sağlık ve bereket getirsin daima...
nice mutlu senelere..

sevgiler..