mesajını okuyunca, ööööyle bir kendini beğenmiş beğenmiş..ben bilirim dedimki..sonradan hey hey megolamanlığın lüzumu yok deyip uçtuğum yerden aşağı çektim kendimi...şimdi tevazu içinde söylüyorum.
.BEN BİLİRİM..KARDEŞİM BEN KİMİNLE ARKADAŞ OLACAĞIMI, KİME SAYGI DUYACAĞIMI İÇGÜDÜSEL OLARAK..BİLİRİM..sana saygı duyuyorum..işin özünü bu kadar çabuk kavrayıp..dahada önemlisi kem küm etmeden eyleme geçmene çok sevindim..ne yalan söyliyeyim , bu kadar cesur ve pratik zekalı bir kadın için o,BENİM ARKADAŞIM demek ..gurur verici..göğsüm kabardı..sağol...hadi seninle bir hayal panosu yapalım... aynı the secret filmindeki gibi....boyuna göre ideal kilonun ne olduğunu biliyorsun..o, ideal kiloya sahip..bir fotoğraf bul....vucudunu kes..kendi fotoğraflarından birindende yüzünü kes..ideal kilolu vücudun üstüne yapıştır..yapıştırdığın yeri her baktığında göreceğin için..bu fotoğrafında fotoğrafını çek..yani mümkün olduğu kadar gerçeğe uygun olsun. eğer böyle bir fotoğrafın varsa bu dahada güzel hiç uğraşmazsın....her gün 5 dakika bu fotoğrafı seyret..onu seyrederken..İDEAL KİLOLU HALİM BU de ..ideal kilodayım deme ..entellektüel zihnin cevabı yapıştırır..yalancıııı..diye..sen ideal kilom dediğin zaman bunda itiraz edecek bir şey yok.. şu anda kaç kilo olursa olsun..herkesin bir ideal kilosu vardır...onu her gün seyret..sonra bu günden itibaren..yolda evde yürürken.BEN YARATILDIĞIM HALİMLE MÜKEMMELİM..KÜÇÜK DAĞLARI BEN YARATTIM, BÜYÜK DAĞLAR BABAMDAN MİRAS,de bunu çocukken yaptığımız gibi tekerleme haline getir..ben mükemmelim demiyorsun..mükemmel yaratıldığımızı, bizim çok bilmiş antellektüel zihnimiz bile kabul etmek zorundadır..ötesi allahın bizi mükemmel yarattığını inkar etmek olur kiii..bunu yapamaz..bilinç altını şaşırt..bu düşünce bilinç altına yerleşmeye başladıkça...zatıalileri mükemmel kavramını çok iyi bildikleri için..iyi balım sen mükemmelsinde ..bu ne deyip.( ismi lazım değil..söylemeden sen anladın onu ) .senin mükemmel olman için kolları sıvayacaktır..BU TEKERLEMEYİ SÖYLEDİKÇE ..DURUŞUN YÜRÜYÜŞÜN BAŞKALAŞACAKTIR..(annem bize bu tekerlemeyi yeni yetişirken o, hani vücudunu saklama ihtiyacı içinde kambur yürüdüğümüz zamanlar varya, ozaman öğretmişti..şimdi, iç dünyamız ne olursa olsun öyle bir yürüyoruz ki..herkes breh maaşallah, bazılarıda yerden bitmede, yer cücesindeki özgüvene bak diyordur içinden, olsun, bunu benim yüzümede söylerler zaman zaman samimi olduklarım..tabiiki yereden bitme demezlerde, başka türlü söylerler.. ).canım arkadaşım...yürüdüğümüz yol bazen bizim tahmin ettiğimizden daha uzun olabiliyor ve birşeyi hallederken önümüze helletmemiz gereken başka şeyler çıkabiliyor.daima hatırlaman gereken şey şu....senin aynı anda birçok şeyi halletme kapasiten var.. çareler üretebilen bir insan olduğun için bu gün çare üretiyorsun..hadi bakalım..SEN YARATILDIĞIN HALİNLE MÜKEMMELSİN, KÜÇÜK DAĞLARI SEN YARATTIN, BÜYÜK DAĞLAR BABANDAN MİRAS...SAYGILI SEVGİLER..ve kocamaaaaaaaaaaaaan