Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2008, 10:20 AM   #69 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Kendimle çıktığım yolculukbazen dümdüz ovalarda ,yeşililklerin arasında bazen sakin deniz kenarında,bazende dimdik bir dağın tepesine tırmanıp daha sonra aşağıya nasıl ineceğini bilmez bihalde çare ararkenki gibi.İnişler çıkışlar ve dinlenceler.Ama en güzeli hayatın bize verdiklerinin sonuna kadar farkında olmak ve şükrede bilmek.Sabah yataktan sağlıklı kalktığına ,Allahın sana verdiği nimetlere ,doğaya ve daha bir çok şeye çok şükürler olsun.Ben eskiden beni rahatsız eden şeylere aman bunu hiç sevmem şunu beğenmiyorum bunun rengini sevmedim gibi kusurlar bulurdum .Artık kusur olarak görmemeye başladım daha çok renk ve çeşit diyorum.Soğuktan hiç hoşlanmam hata bi ara bende keşke ayılar gibi kış uykusuna yatsamda bahar gelince uyansam diye söyleniyordum.Artık kışı sevmesemde yazı özlemeyi seviyorum.Nekadar şanslı olduğumu ya hep kış yaşanan bi ülkede yaşasaydım ne yapardım diye düşünüyorum.Hatta bu sene karı seyretmekten zevk bile aldım.Hepimizin yaşamında hoş anların olmsı ve o anların değerini bilmek dileği ile hoş ve huzrlu kalın.