Konu: lucid rüya
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2008, 12:00 PM   #39 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: lucid rüya

gece teta dalgasını dinliyordum.yarısında 15 dk sonra kapattım ve uykuya bıraktım kendimi.sabah rüyamda bikaç tanıdık vardı.bunlardan biri geçen sene motor kazasında kaybettiğim çok sevdiğim bi arkadaşımdı.yine onunla motorun üzerinde son sürat gidiyorduk.sonra kendimi bi evin avlusunda buldum yine o vefat eden arkadaşım da vardı orda.birden aklıma geldi bu arkadaşım geçen sene vefat etmişti rüyada olmalıyım şuanda.ama herşey gerçek.aynen normal dünya gibi gepgerçek dünya.o zaman bu arkadaşım nasıl burda geçen sene ölmüştü demekki rüya.uçmaya çalışıyom uçamıyom.sıçrıyom uçayım diye yok uçamıyom Allah Allah dedim.sonra kendimi baskı altında hissedersem uçabilirim diye akıl yürüttüm.ve sıçradım ayaklarımı uzattım yatakta yatar vaziyette yere kalça üstü düştüm.ayaklarım uzanık halde oturuyom yerde.yine olmamıştı ve o oturur halde ellerimi yere koydum avuç içlerim yukarı bakacak şekilde binevi enerji kullanmaya çalışarak kendimi kaldırmaya çalıştım işte olmaya başladı.önce ayaklarım havalanmaya başladı.sonra yükseldim bikaç metre ve fırsat bu fırsat kollarımı kuşlar gibi çırpmaya başladım.yirmi metre kadar yükseklerde kuş gibi uçuyordum.ama sanki denizde yüzer gibiydi hareketlerim ellerim ve ayaklarımın hareketi uçmayı değil yüzmeyi anımsatıyordu.sonra havalandığım yere inip bi arkadaşımı alıp onu da gezdirmeyi düşündüm ama kontrolü tam sağlayamıyordum sadece uçuyorum havada.süper bişeydi.muhteşem bi keyif.bundan sonra da inşallah sık sık yaşarım lüsid rüyayı.fazla zaman ayırmak istemiyom ondan ilgilenmiyom.
rüyayı gerçek hayat sanıyorum.hatta şüphelerim bile az daha boşa çıkıyordu :)

bir şey söylemek istiyorum.bu geçen sene vefat eden arkadaşımı bir yılda 8-10 defadır rüyamda görüyorum ve her gördüğüm rüyada ortak olan bişey var.bu arkadaşımın ölmüş olduğunu biliyorum ve ondan saklıyorum bunu.yani "bu arkadaşım öldü.ona söylemeyim ayıp olur ya da korkutmayım" diye zihnimden düşünüyorum.bu neden olabilir??
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla