[/quote]
hayalablacım gerekliydi böyle bir hal demekteyim o kadar bastırılmış selerle akıp giden hayallere bir tepki bir haykırış lazımdı diyorum ama çocuklarım denk gelmemesi lazım böyle bir duygu selime ki canlarımın bilinçlerindeki güzelliklerinde derin izler olmasın tabi o ondaki ruhumun derinliklerindeki söz çatışmsına kılınç tutan ben bir şavaştan çıkmış gibiydim ama ne savaş ah be abla bir hışımla dile getirecegime kim dayanır hangi dost kırılan kalpleri tamiri mümkün olmaz sırça saraylardır onlar ama ben beni kırarsam mecburum kendimle olmaya sözler kalsın yürekte belki hayatımdaki benin en iyi haykırması en iyi yaralamasıydı daha önceki kırizlerimde hep başka birşeyler bulduydum suçlamalarda ama şimdi çok farklıydı yaradana varana kadar sesimin derinliklerden geleninini ilettin saydım ne beklersin sen şu garipten verdiklerinle zaten çıkmaz düzlüge gek görki ben beni ararken bileyim hayat neyledi bak susmakla durgunluk olmuyor bende bir senden derman dilemek suçmu oldu şimdi ver verki gönule huzur katında bulunur o zanman halifen budur daha neler neler neler bunlar kısaltıp yazdıklarım bir haykırıştı yaradana ya günahımla bogulup ceremesini çekeyim yada cıkar düzlüge ben ben olup geleyim neyse fazla laf salatası yaptım gerçekten yardımda bulunan dostlarım allahtan bizim içim güzel olan gelsin sevgiyle kalın

[/quote]
aynı şeyi söylüyoruz cent'ciğim gerekliydi bu patlama..bu zehrin akışı..çaresizlik duygusu, bunu çocuklarına hissettirmeden yapacağından emindim zaten dua ettim senden sonra senin için. hiç bir şekilde saklayıp gizlemeden konuşacağın birinin hemen yanına gelmesi için..sen kendini bulmuşsun..en doğru dost yine kendimiziz..bunu bana hatırlattın...bak ne güzel kararlar almaya başladın darısı başımıza... ( birde alıntı yapabilseydim..ben bu işi hiç öğrenemiycem)