100 yılda ortalama kaç kişi ölüyor? Ortalama her yüz yılda bir nesil değiştiğine göre bir yüzyılda altı milyar kişi ölüyor. Peki bana saysana geçen yüzyıldan kalan 20 30 tane adam .. Bence sayamazsın; çünkü adını tarihe duyurmuş insan sayısı altı milyar insanın sadece çok küçük bir kısmı. Eğer ben 20 30 kişinin arasında kendimi yalnız hissederim ben nerde çokluk(ki deyimle sabittir)varsa orda olayım dersen hiç durma, yolun doğru; ama adını tarihe kazıtmak istersen başka şeyler denemelisin. Nedir bu şeyler? Utanmadığın her şeyi yap, ya alay ederlerse ya gülerlerse diye düşünme. Zaten fikrinden dolayı alay ediliyorsan doğru yoldasın demektir, arkandan gülüyorlarsa çığır açmak üzeresin. Kimsenin düşünmediğini düşün, yapmadığını yap. Kısacası fark yarat bulunduğun ortamda. Sen istediğin her şeyi yapabilirsin. Unutma, Atatürk de bu milletin kaderini değiştimeden önce küçük yaştan beri tarih kitapları okuyordu. Sen de önce ne istediğini bul sonra gerisi gelir. Bir yolla gelir hiç kafana takma sen. Allah: “Dua edin, cevap vereyim” diyor. Bu ayeti küçümseme sakın, sana çok şey vaad ediyor. Doğru şeyi iste ve üzerine git. Korktuğun, açılmaz dediğin bütün kapılar açılacak yüzüne. Bana güven..
alıntı
sevgiyle kalın