Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2008, 06:27 PM   #70 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

Herkese Selamlar..

Ben Telkinlere Eylül Ayında Başlamıştım.. O Zamanlar İlk Etapları Çok Zorlanmıştım Fakat Kendimi Birçok Konuda Daha Güvenilir Duruma Getirebilmiştim.. Ancak Belirli Sınavlarımın OLması Veya Benimde Üşengeçliğimden Çokta Dinlemedim.. Ta Ki Üç Gün Öncesine Kadar.. Ama Öncekilerine Göre Dinleme Şeklim Farklı.. Artık Binaural Dalga Boylarını Kullanıyorum.. (Özellikle Delta.. ) Ve İnanılmaz Etkisini Görmekteyim.. Sanki Gerçek Karakterimi Tekrar Kazandığımı Hissediyorum.. Aynen Bize Yutturulduğu Gibi Kendine Güvensizlik Ve Onun Çocukları Niteliğinde OLan Duygular Bizim Karakterimiz Asla Ama Asla OLamaz Bunu Çok İyi Bir Şekilde Kavradım.. Siz Siz OLun Asla Yılmayın Ve Çevreyi Çokta TakMayın Genelde Size Parazit OLurlar.. (Sözüm Yanlış AnLaşılmasın Tabiki Kişileri Dinleyeceğiz Fakat Size OLumsuz Telkin Verenden Tam Gaz Kaçın.. =).. ) Benden Şimdilk Benden Bu Kadar.. Herkese Sevgilerimi İLetiyorum..

SaygıLarımLa...

TR-ance..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla