Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2008, 06:58 PM   #25 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Smyrna Günleri...

Alıntı:
smyrna Nickli Üyeden Alıntı
herkese günaydın!!!!

meditasyonu geçen gün fırsat bulup denedim fakat ya ben yeterince istemedim ya ilk defa yapıyodum beceremedim bilemiyorum ters tepti bana gelmesini istediğim şey benden daha da uzaklaştı. yeterince kullanamadım galiba. neyse zamanla bunu da öğrenirim herhalde. çekim yasası ile ilgili olarak pek işlemedi ama baya bi rahatlamamı sağladı. hatta ertesi gün hayal ablayı gördüm rüyamda konuşuyoduk buna da çok mutlu oldum aslında. çünkü sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. sizin bilgi ve deneyimlerinizden öğreneceğim çok şey var.

hayal ablacığım burada böyle uzun mesajlar yazılması herkesin içinden geldiği gibi kendini anlatabilmesinden kaynaklanıyo. bence o kadar güzel ki bu uzun uzun yazılan mesajlar. herkes çok içten paylaşıyo, herkes birbirini anlıyo çünkü aşağı yukarı benzer şeyler yaşıyoruz ve buradakiler hep iyi niyetli sevgi dolu yazılar. bunun için de ne mutlu ki iki satırla bitiremiyoruz burda çoğumuz birbirimizi tanımadan, kimsenin bi çıkarı olmadan birbirimize anlatıyoruz kendimizi. evet mektup yazmak ayrı bir zevk ve maalesef kayboluyo ama burada da mektuba benzer yazışmalar devam ediyo. böyle olduğu için de taa buralardan hissediyorum sevinçlerinizi üzüntülerinizi. paylaşmak böyle bişey. bence de iyi ki varız iyi ki buradayız.
sevgiyle...
smyrnacığım bende ilk defa yönlendirmeli meditasyon yaptığımda, kadın ayaklarının farkında ol dedikçe ne yapacağımı bilmiyordum..kadının söylediği hiç bir şeyi beceremiyordum..kendi kendime, olsun ben hiç bir şey yapmıycam sadece oturup dinliycem dedim..ve öyle yaptım..bir kaç gün sonra..kadın ayaklarının farkında ol dediği anda, bedenimde sadece ayaklarımın farkındaydım ve onların ne durumda olduğunu biliyordum..gevşekmi değilmi..neresinde hangi kas veya doku rahatsız..şunu farkettim...meditasyona alışık değilsek sadece dinleyelim...bir şey yapmamıza gerek yok..bilinçaltı söylenen sözleri değerlendirerek her şeyi hallediyor..
evet iyiki varız ve iyiki burdayız.. hepimize saygılı sevgiler