Alıntı:
defduru Nickli Üyeden Alıntı
Yeni birgün güneş pırıl pırıl dışarıda rabbime şükürler olsun yavrularım çok iyiler. Herşey dünde kaldı gitti.
Ben bugün evimden sıkıldım. Şu anda oturduğumuz evde 7 senedir kiracıyız ama bu evin sanki enerjisi tükendi . Artık bu evde yaşamak istemiyorum. Hatta bu semtten de sıkıldım. Değişiklik istiyor içim. Tepdili mekanda ferahlık vardır derler işte ondan istiyorum ben......... |
büyükler için sıkılıyorsa eşyanın yerini değiştir demişler( bunu herhalde benim gibi eşyasını koyduğu yerde bırakıp..dip temel temizlik yaparken bile yerinden kıpırdatmayanlar için söylemişlerdir. o kocaman şeyleri nasıl çekeyim anam ben ) için dahada sıkılıyorsa evini değiştir demişler..bunuda kiracı olanlar kendi evini alsın diye söylemişlerdir garanti..hadi çekim yasasını çalıştır..en az dört odalı bir ev çek kendine ..sakın üç odalı çekme kızlar büyüyor herkese bir oda lazım..seninkiler ikiz gerçi..ama nede olsa kız, iki kızı bir evde büyütmek zor derdi babacım
sen anladın onu..büyük güzel, havadar, aydınlık huzur veren bir evin olsun inşallah..böylesi ve daha iyisi yakışır benim arkadaşıma...şimdiden allah gönendirsin diyeyim..