Canımsın Hayal ablacım güzel dileklerin için sağol. Valla biliyormusun benim cadılar daha şimdiden ayrı odalarda yatıyorlar. Kızlar doğmadan önce onlara oda hazırladık bir süre birlikte yattılar ama uzun zamandır ayrı yatıyorlar ve herkes kendi odasını sahiplendi. Biri karyolasında uyuyorken diğeri küçük bir odam var içinde bir çek divan onun üstünde uyuyor karyola diğer odada boş duruyor. Bende kocaman bir ev istiyorum herkese bir oda olsun diye. Babacığın ne kadar doğru söylemiş valla büyükler bişey söylüyorsa bir sebebi bir bildikleri vardır zaten.
Ben pek sıkıntılıyımdır eşyaların yerini öyle fazla değiştirimki akıllara ziyan eşya itip kalmaktan en sonunda kendimi sakatlayıp birde eşyaların sağını solunu kırınca vazgeçtim. Ama şimdi de birini bulayım bana yardım edecek yine değişiklik yapmaya çalışıyorum. Laf aramızda hala akıllanmamışım.
Oturduğum yerin en güzel tarafı çocuklar için oyun alanlarının çok olması etrafımız parklarla ve bahçelerle dolu büyük bir sitede yaşıyorum ama hiç komşuluk yok. Demiştim ya 7 senedir buradayım tanıdığım ve selamlaştığım 2 - 3 komşumun dışında kimse yok. İnsanlarla kapıda yada asansörde karşılaşınca selam veriyorum öyle yüzüme uzaylı gibi bakıyorlar. Büyükşehirin en büyük çıkmazı herhalde. Ben küçük bir yerde büyüdüm. Komşularımız bizim için akrabadan daha yakın insanlardı ama maalesef buralarda öyle değil. Benim yeni evlendiğim zamandı daha o zaman 18 yaşındayım ve sanıyorum ki buradaki insanlarda benim doğup büyüdüğüm yerdeki insanlar gibi, bi akşam yemek hazırlıyorum salata yaptım baktım limon kalmamış eşim de işten dönmemişti şimdiki gibi cepler falan yok karşı komşumun kapısını çalıp yarım limon istedim. Yaşlı bir teyze oturuyordu karşı dairemde bana burası marketmi git marketten al dedi. Nasıl utandım ne diyeceğimi bilemedim o an yer yarılsa içine gireceğim aklıma geldikce kendimi kötü hissediyorum özür dileyip eve geri döndüm o akşam salatayı sirkeli yemiştik (sirkeyi hiç sevmem ). Bir daha da kimsenin kapısına gitmeyeceğim demiştim. Daha sonra annem aman be kızım bilmiyorlardır ne üzülüyorsun dedi bak buradan değişik şeyler gönderdiğimizde sen git ona ver dedi ve ben her gelenden biraz koyup o teyzeye götürmüştüm hiç birini geri çevirmedi afiyet olsun dedim. Belki bana yaptığını anlamıştır diye umuyorum. Uzun lafın kısası burada komşuluk yok. Ben komşuları olan büyük, aydınlık , güneş alan , havadar bir ev istiyorum. 96
Sizleri çok ama çok seviyorum .......