Bahçeme elimden gelen tüm özenimi gösteriyorum.
iyi ki burdayım iyi ki tüm öğrendiklerimi önemsiyorum,düşünmenin öneminin farkındayım ve iyiki varsınız.. 96 bunu yaşamak, yaşıyor olmak benim için müthiş bir duygu.
en önemlisi ne biliyormusunuz? dile dökmek biraz zor ama,her koşulda şartsız tarafsız kazanacağımı derinlerde bir yerde bilmek gibi bir duygu.karışık bir his daha doğrusu alışık olmadığım bir his.
dusun biraz gözü karalık gibi..ama değil..kendine şart koymamak. dusun sınıfımı geçersem kendimi daha çok sevecem dememek gibi bir şey. dusun sadece güzel şeyler yapmaya çalışmak sonuca fazla bağlanmamak gibi.
biraz umursamazlık, bir çay kaşığı endişesizlik,bir tutam karagözlülük,bir kaşık coşku,emek, bir kepçe sevgi.pişir kokla yasemin kokulu çokkk güzel..
tam olduğun gibi kendini sevmek böyle birşey olsa gerek.
pıtır pıtır anlatıyorum..anlaşılırmı bilemiyorum..
iyice karıştı heralde ama siz beni anlarsınız diye rahatça yazabiliyorum..
bir de eleştrilere karşı daha sağlam durmak çok güzel bir duygu.inatlaşmıyorsun bile.. bişeyler kanıtlamaya da çalışmıyorsun varsa faydası almaya çalışıyorsun..kapalı da olmuyorsun..sinir olacaksan oluyorsun evet..ama o kadar yüzeyselki...derinden etkilemiyor..iz bırakmıyor.
ve hep kendini takdir ediyorsun..
ay ay ay
tekrar tekrar teşekkurler bu siteyi yapanlarınnn o ellerineee sağlıkkkk,düşünenlerinnnn gönüllerine sağlıkkkk.buradaki herkesinnnn yüreklerine sağlıkk!!.
sevgiler..