Ynt: csk günlük uzun bir aradan sonra herkese yeniden merhaba,
son 1-1,5 aydır giremiyor ya da uzun uzun kalamıyorum sitede. işten ayrıldıktan sonra danışmanlık faaliyetlerine başladım. 1 ay boyunca İnsan kaynakları uzmanlığı sertifika programı gerçekleştirdim. bu arada ingiltereye gitmek için yapmış olduğum başvuru uzadıkça uzadı. önce ilk anlaştığım okulla sorun çıktı. yeni bir okul bulup herşeye baştan başladık. sonra vize ücreti yanlış yatırıldığı için başvurum geri çekildi ve önümüzdeki hafta yeniden başvuracağız. işşizlik sigortası için mart başına gün vermişlerdi. gittim ama ödemem çıkmamış. red de olmamış sadece dosyamı bulamadılar. ama bu durumda 1 ay atlamış olacak ve yeni tarih yurtdışına çıkışım ile çakışıyor. ya parayı almak için kalıp 1-2 gün geç gideceğim ya da paradan vazgeçeceğim. bakalım bu da hayırlısı ile sonuçlanır inşallah. ben acele ettikçe birşeyler benim planımdaki gibi olmuyor ama sonuca bakınca yaradanın benim için yaptığı zamanlamanın daha iyi olduğunu görüp susuyorum ve sabırla bekliyorum.
ilk başvuru yaptığımda şubat başında gidecek gibiydim okulda problem çıktı gidemedim. ama bu arada ders vermeye başladım ve annem safra kesesi ameliyatı olduğu için onunla ilgilendim. şubatta oğlumun doğum günü vardı. gitmiş olsaydım kutlayamayacaktım ama gidemeyince doğumgününde evde oldum. martta gidememenin de bir hayrı çıkacak. en azından nisanda gidince ingilterenin soğuğunu fazla hissetmeyeceğim:))
şimdilik benden bu kadar. herkese selamlar. gelişmeler oldukça haber vermeye çalışırım.
__________________ COŞKUN'uz eksik olmasın. |