Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2008, 09:49 AM   #83 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydınlar herkese ben bu gün her zamankinden daha neşeli kalktım .Bugün hava çok güzel güneş pırıl pırıl yakında heryer canlanır bana biraz dokunsada .Ben busene alerjime eft yapacağım bakalım sonuç ne olacak.Akşam yerime yatıktan sonra bu gün nasıl kalkmak istediğimi neler yapmak istediğimi düşünerek ve bana verdiklerine şükrederek yatım.Sabahda kalktığımda gayet iyi kalktım .Sabah şükürlerimi yaptım .Kendimi bulmuş gibiyim .Her nerede olursam olayım kendimi özgür hissediyorum.Hayatımdaki negatif enerjiler artık beni terk edecek buna inanıyorum.Annem benden hiç hoşlanmıyor eskiden bana huysuzluk ederdi bende onu mutlu etmek için uğraşır dururdum ama artık onun için koşturmaktan kendimi özgür bıraktım, memnun olsun olmasın umrumda değil.Çünki her ne yaparsanız yapın nasılasa mutlu değil onu kendi memnuniyetsizliğinde bıraktım.Belkide oda öğle mutlu.Kayın valideme gelince elbete gidecek ben ona hiç bir şekilde ve hiçbirşey yapmıyorum.O benim içn yok yok olan birşeyde beni üzemez,ama onu hiç birşeyinin önemsenmemesi üzer ve üzüyorda.Yıllarca benim evime gelebilmek için çekimler yaptı geldi.Ama hiç mutlu değil çünki kötü insan ne verirseniz verin memnun olmaz.Kendinden değilde başkalarından bişeyler bekleyen insanlara yazık.Artık ikisindende çok gerkmedikçe bahsetmiyeceğim bakalım kaç gün sürecek.Ben artık önüme bakıyorum kendim için ne yapa bilrimdiye çünki kendimi yılarca ihmal ettim yordum ,hırpaladım,incitilmesine izin verdim,sevgisizliğe katlanmasına izin verdim.Ama artık onarım zamanı ben kendim için birşeyler yapacğım.Hayatımda yeni başlangıçlarım olacak öncelikle kendimi sevmekle başladım zaten içimdeki tortularıda temizledikten sonra bakalım tozların altından ne çıkacak.Meditasyon yapmak bana iyigeliyor.Canlarım Allah hepimize gönlümüzden geçenleri versin .Hepimizin kendimiz gibi insanları olsun