içimde sebebsiz umutsuzluklar,bir darlatı kasvet var..
hayattan memnun olmamak had safhada sanki..halbuki aylardır aynı hayat ..bu kadar mutsuz değildim,alışmıştım götürdüklerine getirdiklerine ..ama sebebini çözemediğim bu sıkıntı nedir bilmiyorum..
değişimin sancıları belki..
bazen yıllar önce pembe hayaller kurabilen halimi özlüyorum..
şimdide var hayaler ama bir diğer yanındada kırıklıklar olunca ,ne yazıkki birşeyler eksik kalıyor..
dedim ya ,canım sıkkın..monotonluk sıktı...isteklerime ulaşamamak yordu..hatta istemek bile yordu..Allaha isyan da etmek istemiyorum ama..
bir taraftan da değişiyiorum gibi geliyor ama daha tam aktiflik hayata geçirme yok bişeyleri..sadece düşünüyorum anlık oda..
dün içimden moralim bozuk dedim,sonra yok bunları söylemiycem moralim bozuk değil diye değiştirdim iç konuşmamı sonra bunuda beğenmedim mpralim iyi diye telkin ettim kendimi,olumlama bu mudur ?
bir yerde de kendimi yalanlarla mı kandırıyorum acaba diye düşünüyorum..
hayal panomu yada sayfamı diyeyim asacağım bir yer yok..bende planlarımı yaptığım defterime yapıştırdım ,daha neler var ilave ediceğim...
zinde uyanma telkini işe yaradı,erken kalkmayı başırıyorum birkaç gün içinde uyanık kalmayı da başarırım inşallah.şimdilik evde bir kaç tur atıp tekrar yatıyorum..işimin olmaması çok zor..en büyük sıkıntı bu zaten ..aman bu konuyu anmıycam bir daha..çok bozuluyorum..allah sağlık versin,olmayınca gördük neler oluyor..
hayat güzel güzel olmasına ama ,ben üzgün ve süzgünüm...