Ynt: burre'ye gidelim burreciğim içinde bulunduğun ruh hali normal..dalgalanma diyoruz ya o, olsa gerek..yanılıyorsam affet ..yazmadığın için böyle düşünüyorda olabilirim..ancak galiba şunu yapmıyorsun..müzikleri dinliyorsun..okey..ama bir eylemsizlik seziyorum doğrumu? yani müziklerin etkisini göstermesini bekliyorsun..eğer öyleyse, otur bir eylem planı yap..hazır evdesin..çalışmıyorsun...sıkıntılar bastımı at kendini dışarı..ben, bana soldan soldan gelmeye başladılarmı, öyle yapıyorum, atıyorum kendimi çocuk parkına..o, köftehorları seyrederken..ohhh hiç birşeyim kalmamış..çünkü çocuklar oynarken akşam yiyecekleri ekmek varmı, yokmu, umurlarında değil..onlar oynarken saf mutluluk oluyorlar..onları seyretmek çokta öğretici oluyor..dene bakalım bana iyi geldiği gibi sanada iyi gelebilir..hatta benim yaptığımı yap...onlarla beraber oyna...mutluluk sürekli değil burreciğim..zaman zaman gelen ve giden bir duygu...ama tatmin sürekli..hayatın seni nasıl olursa tatmin eder onu düşün..çokmu konuştum? iyilik istiyorum hepimizin iyi olmasını istiyorum bunu hak ettiğimizi düşünüyorum ondan..saygılı sevgiler.. |