Konu
:
Defduru'nun Güncesi
Tekil Mesaj gösterimi
08-03-2008, 09:08 AM
#
114
(
permalink
)
Mustang
Guest
Ynt: Defduru'nun Güncesi
Sevgili defduru öncelikle bebişlerine geçmiş olsun .Çocuklar düşe kalka , hastalana iyileşe büyüyecekler.Bu onların hayat yolundaki hazırlıkları.Onların hayat öğrenceleri hastalanarak ,hastalıklarla savaşmayı öğreniyorlar.Düşüp kalkarak hayata daha güçlü basa biliyorlar.Bu onlar için olması gereken.Ama biz anneler onlar büyürken bizde ne yürek kalıyor ne bişey.Aradan yılar geçtikten sonrada dönüp seni eleştiriyorlar.Biz hastayken şunu yapardın ,kapıları pencereleri kilitlerdin diye ama olsun.Anne olmak çok güzel bir duygu.Senin çocuklarını eşinle paylaşamamanı çok iyi anlıyorum.Bende çocuklarımı kimseyle paylaşmak istemezdim.Sanki onlara sadece ben iyi baka bilecekmişim gibi gelirdi,gücümün üstünde çalışıp kendimi çok yıpratığım zamanlar oldu.Onlar için her şeyin eniyisini istedim ama bazan isteklerim beni aşıp çok yorulduğum için hiç bişey yapamadım.Ben tek çocukla bile çok yorulduğum zamanlar oldu Allahsana kolaylık versin seninkiler bide ikiz .Canım nekadar şanslısınki eşin sana yardım etmek istiyor bırak oda kendi yapa bileceklerini yapsın.Çocukların seninle olduğu kadar babalarıylada vakit geçirsinler.Kendini dinle vede dinlendir.Böylece onlara daha faydalı olursun.Benimkiler artık çok büyüdüler .Bende onlar büyürken çok zorlandım oysaki annemler yanımdaydı sen bide yalnızsın gerçrkten çok zor.Geçenlerde kuzenimin iki yaşında bi oğlu var onlar bizdeydi çocuğun ağlaması beni çok gerdi benim kızımda onun gibi çok ağlardı okadar doluymuşumki hala kendimi ozaman ki gibi yorgun hissetim.Bende yemekkonusu takıntı halindeydi yemek yüzünden onlara ne işkenceler yaptım bi bilseniz.Ama artık biliyorumki acıkınca sen vermesende gidip kendileri bile buluyorlar.Bazan biz anneler hayatı kendimize çok zorlaştırıyoruz.Onları öp kokla sev şimdi en çok ihiyaçları olan şey daha sonra belki senden uzakta olacaklar bukadar doya doya sevemeyeceksin .Ben hala yanımdayken onları bebek gibi seviyorum hiç itiraz yok.Sana ve bebeklerine sağlık sıhat dolu mutlu günler diliyorum,Allah yardımcın olsun.