Dün kız kardeşimle telefonda konuşurken yine benim ablası olduğumu unuttu.Aramızda onbir yaşvar,ben ona abladan ziyade annelik yaptım.Bazen kantarın topuzunu kaçırıyor.Bana benim söylediklerimle söylev veriyor.Abisinide benide üstüne vazife olmayacak şekilde eleştiriyor.Hala kendini annemlede zannediyor,ama artık o evli ve annemin arkasına sığınamaz.İki sene önce evlendi,benim onun düğünü sırasında yaşadıklarım onun yaptıklarından bille benim sorumlu tutulmam.Düğün günü en mutlu olmamız gereken günken Allaha yalvardım bi daha böyle bi gün yaşamayım diye.Hernese evlendi ben o gün hakkında konuşmak istedikçe lafı ağzıma tıkadılar.Bende çok üzgün kırgındım bigün kardeşimden yine bu konu hakkında konuşup sinilenmiştim gelirken biraz yürümek istedim yolda dizime acayip bisancı girdi eve zor geldim .Nerdeyse iki yıldır uğraşıyordum .Dün kardeşimle konuştuktan sonra anladımki olaylara çok derinden değilde üstünü açarak başlamam lazım.Bende ogün yaşadıklarıma eft yapmaya başladım.Dizimdeki noktayı hissetim,oysaki ben hep boğazımda hissederdim.Bu haftakendime bu konu üzerinde yaşadıklarımı düşünüp eft yapacagım.Bu arada eft kitabını bitirdim .Bana gerçekten faydası oldu.Telkilerdede ego ve suçluluk dinliyorum.İnaşallah hepsiyle bu sorunlardan kurtulacağım.Sırada sedona var okudukça paylaşırım.Ben bu tür kitapları öğle anlamadan bi solukta okumak istemiyorum yavaş yavaş sindre sindire okumayı sevi yorum.Bu gün dünya kadınlar günü herkesin kadınlar gününü kutlarım.