Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2008, 05:12 PM   #16 (permalink)
metin06
Üsteğmen

metin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the rough
Standart Ynt: Uzaktan Reiki İnisiye Olur mu?

Yazı yazan arkadaşların hepsine teşekkürler,çok bilgilendirici olmuş,tamamını okudum.Herkezin hayatta bir amacı var değilmi mesela Burcu isimli üyenin yazdığı ayrıntılı yazılar Hayal ablanın ayrıntılı cevap vermesine sebep olmuş,böylece bizlerde ayrıntılı yanıtlar almış olduk.Eft nin yeteri kadar chakraları temizlemediği ve bunun için reiki gibi bir yöntemle chakraları açma düşüncesi üzerine biraz sitemizi araştıriim dedim.Aslında kafama sürekli takılan ve diğer bir başlıktada biraz konuşulan bir soru haricinde reikinin faydası ve önemi büyük sanırım..
O soru :İnsanın kendini bir kanal olarak açması ile birlikte bir takım karanlık varlıkların da bu açıklıktan faydalanması ve rahatsız etmesi meselesi insanı ürkütüyor.Çünkü bunların yetenekleri insani güçten farklı malum.Ama onun haricnde benim de aklımda reikinin (yukarıda bir yerde güzel bir tarif yapılmış;şuurlu saf ve iyi yönde denmiş) bio enerji gibi vucutta aslende olan bir enerjinin kullanılması gibi birşey.E tabi birde farkındalığı artırmak ve tıkanıklığı gidermek bence insan hayat boyu bu yükleri taşımamalı..
metin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla