Merhaba,
Hani hep keşke erkek olsaydım diye hayıflanan kadınlar vardırya,ben onlardan biri hiç olamadım...Hep kadın olmak hoşuma gitti...
Kadın olmak herşeye,zorluklara rağmen güzel şey...Makyaj yapmak,süslenip püslenmek,12 cmlik topuklular üstünde yürümeye çalışmak,saatlerce hazırlanmak,gözyaşı özgürlüğü:),çocuğunu 9ay canında içinde hissetmek,saçlarını rüzgara savurmak,hislerine çok güvenmek,romantizmi sevmek,çok konuşmak,alış-veriş deliliği,başa birşey geldiğinde şaha kalkıp sıkıntının üstesinden gelmek,hepsi hepsini seviyorum...
Erkeklerin aslında bizi neden sevdiklerinide anlıyorum...
Çok mutluyumki,kadınım...Bu sene ayakları yere sapasağlam basan bir kadınım...Güçlüyüm,sağlıklıyım,sıkıntılar vız gelir,tırıs gider:)Bence birçok kadın içinde öyle...Bazı kadınlar varki,erkekler üstüne kurup hayatı,onların soluklarıyla hefes alıyorlar...Böyle kadınlar beni çok kızdırıyor...Onlar içinde,kendi ayakları üzerinde durabilecek güç diliyorum...Çünkü her kadın kendi ayaklarının üstünde sapasağlam durmalı...
Bu coğrafyada öyle güçlü kadınlar egemen olduki yüzyıllardır;amazonlar vardır bilirsiniz,kadınların gücünü,savaşçılığını gösterirler...o kahraman,güçlü kadınlar Anadoluyu savunmak adina erkeklerle beraber omuz omuza savaşmışlardı..
Cumhuriyet mücadelemizde,kahraman türk kadınları yine korkmadan,yılmadan,güçlerini sonuna kadar göstermişlerdi...Evet,bizler o nesillerin evlatlarıyız,torunlarıyız...Zorluklara karşı yılmayız...Şartlar ne kadar zor olursa olsun,biz mücadele etmekten korkmadık,korkmayızda...
Kadınlar günümü kutluyorum öncelikle,ve hepinizin kadınlar gününüzü kutluyorum...Her daim içinizdeki o gücü ve kalplerinizdeki özgür ruhu yitirmemeniz dileğiyle...