Ynt: gökhan günlük şimdi senden bir rüşvet daha istiycem..hiç bir şeyi rüşvetsiz yapmam ben..bana söz vereceksin..zor...kötü..vs.daha fazla yazmayayım olumsuz kelimeleri, bunları günlük jargonundan çıkaracaksın..zor olan hiç bir şey yok..biz nereye bakacağımızı bilmediğimiz zaman, öyle zannediyoruz..belki sen bir iki hafata telkin dinlemekle her şeyi aşacaksın..bak hayat seni problem dediğin şeyi kolayca aşman için buraya getirdi..her şey kolay çocuk,,,insanlar neleri başarıyor..bak baklım kendi hayatına hangi başarılara imzalar atmışsın...senin mesajlarında bir daha olumsuz kelime görmezsem bana istediğim rüşveti verdin demektir..sana istediğinden fazla destek..ne kadar ve ne zaman istersen..biz buradayız...bir kere şunu aklından çıkarma..HEPİMİZ ŞAMPİYONUZ...şampiyonluğumuz daha ana rahmşne düştüğümüz anda tescillendi...sayısını bilmediğim kadar çok yumurtanın arasından maratonu kazanıp dünyaya geldik biz, şampiyonuz..kolay gelsin şampiyon bir insan dünyaya gelmeyi başardıysa her şeyi başarır..saygılı sevgiler sana.. |