Günaydın,hepimizin günü gerçekten aydınlık olsun inşallah....Ben yine erkenden buralara yazmaya başladım. Bende büyük değişim var dün oğlum arkadaşında kalacağını söyledi. Sadece söyledi izin istemedi,eskiden olsa ona biçok sorular sorardım.Dün fark ettimki artık ikimizde büyümüşüz.O benden izin istemiyor,bende artık onun büyüdüğünü görüp hesap sormuyorum.İnsanın çocukları ile büyümesi güzel.Ben çocuklarımı kartal gibiyıllarca kanatlarımın arasında sarıp sarmaladım.Yükseklerde en ulaşılmaz dokunulmaz en korunaklı bişekilde büyüttüm.Ama artık yavruların uçma zamanı geldi.Biliyorumki artık uçmaya hazırlar.Kendi kanatlarıyla uça bilirler.Ben dün gece şunu düşündüm şehir dışında okuya bilirdi ve benden habersiz daha neler yapacaktı ama en azından yanımda ve gittiği yerden haberim var.Çocuklar benim yalandan hiç hoşlanmadığımı bilirler,beyaz yalanlar hariç.Her ne yaşarsak nekadar zor olursa olsun onu paylaşırız .Çocukken onlara yalan söylediklerinde ceza verdim doğruyu söylediklerinde de kızmam gerekiyorsa daha az kızdım .Buda onların herne yaşarlarsa yaşasınlar benimle paylaşmalarına neden oldu .Mesela oğlum bi konuda hiç bişey yapmamışsa ve suçlanıyorsa hemen itiraz eder hiddetlenir,eğer bişeyde yapmışa boynunu büker ne yapacağını bilemez davrnışları ile kendini elle verir.Onu tanıyan herkes bu huyunu bilir.Ben onlar yanımdayken tadını çıkarıyorum öpüyorum kokluyorum seyrediyorum açıkçası onların tadını çıkarıyorum.Kendi hayatlarını kurduktan sonra elimden geldiğince yanlarında olduğumu bilmelerini sağlıyorum.Hepimizin çocuklarına Allah sağlıklı ,huzurlu ,bolluk ve berektli iyi insanlarla iyi günler göstersin başarıları daim olsun.Bana da aferin diyorum .Dün gece hiç bir kaygı duymadan uyudugum için.Benim güzel kuzum sen hiç merak etme onun beni ve sizi üze bilmesi sadece cahilliğinden olur.Bilmeden yapabilir,onun karsısında kendinden emin sağlam duran ayakları yere basan insanları görmeye tahamülü olmaz saldırması ondandır.Sitede okuduğum bi sözle cevap vereyim.Söz söylemeyişim asaletimdendir.Bi lafa bakarım lafmı diye bi söyleyene bakarım adamı diye.Onu gördüğünde bunu düşünve seni kırmasına izin verme.Busitede okuyup notlar almışım dün onlara göz gezdiriken TANRIM BENİ YAVAŞLAT diye bi yazı kaydetmişim.MÖ2000 ylında Hititler tarafından yazılan bi duvar yazısı.Okumanızı tavsiye ederim,ben hayatı boyunca her konuda çok hızlı giden biriyim.Hayat yolunda hep koşar adımlarla gittim.sanki bi acelem varmış gibi.Ben 9 aylık yürümüş ve konuşmuş ve hayatı hızlı yaşamış biriyim.Ama 40 larda artık kendimden daha emin ve kararlı adımlarla yürüyorum .Hiç bişey için acelem yok artık karalı ve emin adımlarla yürüyorum.Kendimden memnunum yaşdığım her ne olursa yaşarım çözümlerim ve yluma devam ederim.Bikitap okumuştum Nüveyre isminde çok güzel bi biyografi idi.Orad a Nüveyre yayını gerer okunu fırlatır okun gittiği yere varınca tekrar yayını gerer ve okunu atar .Hayat hep tekrar tekrar ayağa kalkmaktır.