Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2008, 03:48 PM   #115 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Canım Mustangcim yazdıkların için birkez daha çok çok teşekkür ederim. Benden tecrübeli insanlardan böyle sözler duymak çok hoşuma gidiyor ablacım sağol.
Ben kızlarımı öpüp koklamaktan hiç usanmıyorum. Hiç bir zamanda aman biran önce büyüsünler bende hayatımı yaşayayım diye bir telaşım yok. Çünkü biliyorum ki bu günler çok çabuk geçecek ve Allah ömür verirse bende sizler gibi onların kocaman birer insan olduğunu göreceğim. Doğdukları günden beri kucağına alma alışır diyenlere inat her istediklerinde hep kucağıma aldım biliyorumki birgün gelecek onlar benim kucağıma sığamayacak kadar büyüyecekler onun için kucağıma almanın keyfine vara vara kucaklıyorum onları kokularını içime çeke çeke öpüyurum kokluyorum. Ben o kadar çok arzu ederek doğurdum ki onları. Rabbimde bana anne olmayı nasip etti. Benim en büyük korkum aslında ben annemle çok sağlıklı bir ilişki kuramadım. Şöyle anne kız muhabbetine sarılmasına hasretim. Benim için varsa yoksa rahmetli babamdı. Ama babam hiç birzaman sarılmak istediğimde beni geri çevirmedi. Ama annem öyle değil küçücük çocuktum annemden ayrı okula gidiyordum, kokusuna hasret kalırdım. Tatillerde eve gittiğimde doya doya koklamak isterdim annem anlayamaz ve beni iterdi. Kocaman kadındım ben babamın kucağında otururdum. Burnumun direği sızladı şimdi çok özledim o kucağı........ Allah rahmet eylesin.
Benim kızlarda büyüdüklerinde yada şimdi ne zaman isterlerse benim kucağım onlara hep açık. Her gece kızları yatırmaya gittiğimde önce onlardan o gün içinde yaptığım yanlış birşey varsa özür diliyorum ve bana anne olmakta yardım etmelerini istiyorum. Ve ikisine de onları çok çok sevdiğimi söylüyorum.
Zaman çok çabuk geçiyor, bazen dönüp bakıyorum doğum yaptığım gün dün gibi geliyor , bazende bu süre çok uzak geliyor. Hızla büyüyorlar.
Sizleri çok çok seviyorum........